Aktywne Wpisy
lunaexoriens +59
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +337
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Według mnie tu nawet nie chodzi o to czy jest Dobrym Chłopakiem czy też Oskim bo według mnie nikt nie zasługuje na taki hejt który teraz on dostaje
Niby czemu ma mieć kłopoty?
Ale zawsze można krytykować taka osobę za jej zachowania a nie hejtowac
A on sobie z tego nic nie robi tylko dalej trolluje, werbuje trolii na discord by sie po jajkach lizać. Śmieje się z przegrywów pracującyh w kołchozach, generalnie zły człowiek.
Ale ty i tak go będziesz bronił.
Nie bronię go ale zakładanie jakiś kont na Twitterze z tego twarzą to już według mnie duża przesada jeśli faktycznie robił to co napisałeś to bardzo złe ale to nie oznacza że teraz każdy ma mu pisać jaki to on najgorszy nie jest i zakładać jakieś konta na social mediach z jego twarzą przynajmniej według mnie
To oski i hejt mu się należy, Doxxing nie, to przesada, ale hejt uzasadniony.
Każdy przegryw jest inny i reaguję inaczej na sytuację poza tym jak mówiłem na hejt nie zasługuje nikt według mnie
No tak faktycznie zrobił glupo ale każdy popełnia błędy i nie można tych błędów używać przeciwko komuś według mnie
ważne to wyciągać lekcje z błędów innych
No niestety widzę i jest to według mnie smutne, no i to ostatnie zdanie bardzo mądre
wylosowaliby trochę lepsze geny i by zabierały przegrywom kanapki w szkole
To też niestety bardzo mądre i smutne zdanie, Kto wie czy Jakby teraz jakis totalny Truecel z tagu miałby trochę lepsze geny to sam nie byłby kątem
jego żebranie jest takie sobie ale no nie zaczepia pod sklepem
Takie myślenie że "ktoś jest kim to to wystarczy" jest według mnie bardzo szkodliwe