Aktywne Wpisy
lignocainum +75
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +42
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
I nie smeci pod nosem że taki samotny.
Jak by jeszcze schodl to by mu się poprawiło na bani, bo na razie to jest przez to sadło niestabilny
Takich ma widzów.
Do tego po takich podróżach siąść sobie na tyłku na dłużej też nie jest łatwo
Ale
Faza nadużywał alkoholu, palił maryśkę wiele lat, do tego ma dużą nadwagę, oraz tyle podróżował a nie był opalony na całym ciele,
Kuźwa vit d3 wchłania się przez goła klate i to w okolicach południa. A faza zawsze w koszulkach, ubraniach, lub w pojazdach w cieniu, wiec się nie opalił nie ładował energii ze
w ogóle mimo rozpoznawalnego właściciela, specjalnego kanału który stworzył na potrzeby reklamy tego miejsca, i początkowym hejtowaniu bookingu za wysokie prowizje,
@1erick: chyba najwiekszym problemem tego miejsca jest to, ze jednoczesnie wszedzie blisko i wszedzie daleko. Nikt normalny nie pojdzie do jakiegos zwardonia mogac w tej samej cenie do okolicznych lepszych miejscowek leciec od razu xD Bo kto chce potem miec wszedzie 1-2h samochodem do jakichs atrakcji turystycznych.
I tez nie oszukujmy sie to nie lata 1990-2010. Teraz kazdy normalny woli zaplacic wiecej i byc w
@adamsowaanon: znajac chlopski rozum fazy to on po prostu zobaczyl "okazje" i w to poszedl. Bez jakiegos glebszego rozmyslania, bo to jego marzenie bycie wielkim GOSPODARZEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A podroze i tak mu sie znudzily to za wielu alternatyw nie mial raczej na dalsze zycie xD