Na podstawie Universum można doktorat z psychologi zrobić, to jest niesamowite że ludzie się nabierają na taki prosty scam. jak Tymochowicz zaczął to reklamować to z kumplami się turlałem ze śmiechu bo akurat zajmuje się giełdą i robiliśmy zakłady że nie ma takich idiotów żeby w to uwierzyli, jak zobaczycie sobie live od Tymochowicza to tak jedno zdanie zaprzeczało drugiemu, oczywiście socjotechnika level expert ale treść to u niego 2+2 wychodziło tyle ile akurat potrzebował do tezy, byłem pewny że to nie przejdzie.... Ale to mój błąd nie doceniłem universum ¯\(ツ)/¯
@Jan_Sowa: doloz do tego fakt ze w Kambo i Taj szkolenia prowadzili Zukiewicz i Rozmus to zobaczysz ze jest potencjal naiwnosci wsrod rodakow :). Ja sam spotkalem tam polakow ktorzy bardzo ukrywali sie z intencjami pobytu w Taj a gdzies po kilku Changach mozna bylo dowiedziec sie jaka tajemna wiedze zdobywaja u wyzej wymienionych panow. I perspektywy czasu widze ze jednak ta wiedza gooowno byla warta bo mialo byc zycie
Rozmusa to akurat bym do tego worka nie wrzucał, on robi szkolenia z AT, które dla mnie jest śmieszne ale może statystycznie niektóre rzeczy mu dają minimalną przewagę, ok każdy wierzy w co chce, ale szkolenia z AT to żaden scam ani też nic złego. W Tai jest też Maciek Walenciak on z koleji robi szkolenia z fundamentów i wyceny spółek które dla mnie jest dużo bliższe niż AT
@Jan_Sowa: akurat w Kambo Rozmus robil wspolne campy razem z Tymochowiczem wiec tu nie ma czego bardzo rozdzielac bo na pewno mial swiadomosc kim jest pan T i czym sie zajmuje. Jednym z uczestnikow takiego campu i szkolenia byl Pucin ktory siedzi juz 4 lata w Kambo i lupie kokosy.
@Jan_Sowa: zobacz ostatniego live pana T jaka tam jest socjotechnika i manipulacja. Ocieplanie wizerunku poprzez męska przyjaźń, otwieranie się z uczuć, podkreslanie wiernosci i milosci do małżonki co ma służyć pewnie temu żeby ludzie uwierzyli że panowie nie mają nic do ukrycia przed potencjalnymi inwestorami. To jest scam tak grubymi nićmi szyty że tylko debil jest wstanie się na to nabrać. Ich strona internetowa wygląda jakby zapraszała do sekty nie
@darth_invader: dobra, przyznam że ostatnio pobieżnie przeglądam tag bo muszę od niego odpocząć ale pytanie mam jedno: Skąd wziął się Tymochowicz w uniwersum? Ktoś podpiął się pod tag bo kamobodżą czy kleszczowate mają coś z tym wpólnego?
@Jan_Sowa: a tu przyklad jak pan T probuje wciagac potencjalne ofiary w swoje przekrety. Wystarczy polubic cokolwiek na jego social mediach i juz masz oferte przystapienia do projektu
@Nightshift_: Ooooo to sporo mnie minęło, ja Rozmusa kojarzę okolic 2017 jak sam byłem w Tai to po prostu szkolenia z AT robił, nawet nie wiedziałem że miał styczność z Tymochowiczem czyli szkolonka się słabo sprzedawały. No jak tak to masz racje do wora ze scamerami go.
@Jan_Sowa: Działania Rozmusa jako smarttrader, to właśnie bardziej poprzednia dekada, bardziej 2015, wtedy np. obozy z Birgerem Shafermeierem, niemcem i jego sposobem na poranne wybicie daxa z godzinnego boxa itd. Nawet na TJS się pojawił, pomimo pogardy jaką do takich jak on tam wszyscy pałali. Później zaangażował się w kolejne koncepty, których by się gapa nie powstydził. Było Tokeneo, gdzie bardzo wielu oszukanych się wypowiadało ale dzisiaj znaleźć te ślady
@adik75: Wow to się pan Rozmus rozwinął to w takim razie ja go poznałem na samym początku właśnie z czasów dobrego TJS'u a potem to już o nim zapomniałem ale nie wiedziałem że aż tak popłynął.
A o tym całym Tokeneo to chyba coś słyszałem bo trochę jestem ze świata boksu i tam pamiętam że Saleta jakiś crypto projekt promował i to chyba właśnie było to, ale pewny nie jestem.
Na podstawie Universum można doktorat z psychologi zrobić, to jest niesamowite że ludzie się nabierają na taki prosty scam.
jak Tymochowicz zaczął to reklamować to z kumplami się turlałem ze śmiechu bo akurat zajmuje się giełdą i robiliśmy zakłady że nie ma takich idiotów żeby w to uwierzyli, jak zobaczycie sobie live od Tymochowicza to tak jedno zdanie zaprzeczało drugiemu, oczywiście socjotechnika level expert ale treść to u niego 2+2 wychodziło tyle ile akurat potrzebował do tezy, byłem pewny że to nie przejdzie.... Ale to mój błąd nie doceniłem universum ¯\(ツ)/¯
https://fb.watch/sE2hCmvcQg/
PS.
Da się tu osadzić filmy przez iframe, bo ciągle mi błędy wyrzuca ?
Rozmusa to akurat bym do tego worka nie wrzucał, on robi szkolenia z AT, które dla mnie jest śmieszne ale może statystycznie niektóre rzeczy mu dają minimalną przewagę, ok każdy wierzy w co chce, ale szkolenia z AT to żaden scam ani też nic złego. W Tai jest też Maciek Walenciak on z koleji robi szkolenia z fundamentów i wyceny spółek które dla mnie jest dużo bliższe niż AT
A to dostał zniżkę i wydymali go na 8000 $,zamiast na 30k $ XDDD,ale turbo przygłup.
A o tym całym Tokeneo to chyba coś słyszałem bo trochę jestem ze świata boksu i tam pamiętam że Saleta jakiś crypto projekt promował i to chyba właśnie było to, ale pewny nie jestem.