Aktywne Wpisy
JeffreyLebowski +58
Chłop jest w TVP od zawsze, od zawsze tak samo mierny. Wygrane życie, nie musisz w ogóle nad sobą pracować, możesz być badziewnym komentatorem ale tam takie kolesiostwo, że zawsze będziesz mieć robotę i co 2 lata wycieczka na miesiąc na wielki turniej. Szacuneczek dla tego gigachada i króla życia
#mecz #tvp
#mecz #tvp
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
od obu tych gier capi tak mocno, że każdy z normalnym nosem się na kilometr trzyma
Redfall na premierę był bardzo drewniany, ale nie na tyle żeby od razu
Z watkow towarzyszy to zobilem tylko szeryfa i fajny.
Moze oprocz walk kosmicznych gdzie nie umiem w kosmos i dawalem na izi.
Z perkow to ni #!$%@? nie oplaca sie brac mieszkania ktore i tak trzeba splacic.
Ja wzialem jeszcze starszych co nie bylo na plus
Fallouty obleciałem wszystkie
Teraz lece 76, bo Za darmo był ;]
A konsolowcy żeby kupić grę, sprzedają inną, ale najpierw muszą ja przejść bo przecież dali
Ale serio, redfall to straszne gowno, a w inne ich gierki gralem i fajne byly. @needer
Dej szanse starfieldowi, glowna os taka se, ale walka fajna. W niewazkosci super a i jedna z pierwszych mocy jest OP ze miota sie gnojkami jak szatan.
I protip. Uwazaj na skafandry co Cie moga wywalic wysoko. Bo jasne, wyrzuca Cie wysoko, ale powrot juz
A co do kluczy, to nie wiem czy pan śledzi rynek zagraniczny na xboxie, bo ja mając pc i xboxa wole nieraz kupic na xboxie bo jest taniej.
Taki baldur premierowo za 70zł gdzie na pc dwa razy tyle. I choć aż tak drastyczna różnica to może wyjątek to wiele kluczy lata taniej niż na pc
@needer: no to IMO taki Starfield jest dobrym początkiem. Najlepsze strzelanie, najmniej drewniane animacje oraz najmniej zabudowana gra Beci. A skoro nie grałeś w inne ich gry to nie dostrzeżesz (albo raczej nie będziesz miał porównania) największego minusa - eksploracji.
Redfalla z kolei polecam omijać szerokim łukiem.