JudaszowyBudyn JudaszowyBudyn 07.06.2024, 23:09:20 0 + #styl #modameska #koszule #ubraniaKiedys widzialem na kims biala koszule biznesowa w strukture/material typowy dla koszulek polo Widac bylo ze nie jest to byle koszula z sieciowki Ma moze ktos wiedze co to za rodzaj koszul i pod jakim haslem tego szukac? Nijak nie moge sam tego znalezc w internecie
Ejber_z_Fyrtla Ejber_z_Fyrtla 08.06.2024, 05:17:28 via Wypiek 1 + @JudaszowyBudyn ja swego czasu w outlecie kupowałem koszule w Bytom z egipskiej bawełny, fajna „gruba” koszula.
BigSW BigSW 13.06.2024, 13:46:18 via Wypiek 0 + @JudaszowyBudyn „widać było że to nie jest byle koszula z sieciówki” hah, mam dwie takie, jedna zara, druga lepsza wólczanka. Według mnie to jednak sieciówki
JudaszowyBudyn JudaszowyBudyn 13.06.2024, 13:48:51 via iOS 0 + @BigSW ogromnie cieszę się twoim szczęściem i dziękuję ci za twój pomocny komentarz w mojej sprawie XD
BigSW BigSW 13.06.2024, 14:15:45 via Wypiek 0 + @JudaszowyBudyn no jest pomocny więc proszę tutaj bez xD
Kiedys widzialem na kims biala koszule biznesowa w strukture/material typowy dla koszulek polo
Widac bylo ze nie jest to byle koszula z sieciowki
Ma moze ktos wiedze co to za rodzaj koszul i pod jakim haslem tego szukac? Nijak nie moge sam tego znalezc w internecie