Wpis z mikrobloga

Ciężka ta Europa właśnie dostałem zwrot dotacji za fotowaltike za domem wylądowałem 70 tys zwrócili 64 ( i powiem wam wiem że się opłaca bo sąsiad to robi ze swoją firmą wszystkiego nie pociągnie ale .pompy powietrza nie mam)...w tamtym roku ekologiczna oczyszczalnia ścieków za 30 tys wyszedłem na zero... Do tego u mnie hektar ziemi fajnej poza Poznaniem 80 tys zł jest szansa, że drogi będą i się będą rozbudowywać ...no no no jak tam w tej Kambodży?...zero alimentow...dlugow..kredytow..emerytura na poziomie branzowa..pracuje dodatkowo..zdrowie jako takie (mam dodatkowe ubezpieczenie) lekarze..specjalisci za darmo chyba że parę zł doloze..2 auta zabytkowe..jedni 9 letnie moje..drugie roczne zony...zycze wam zdrowia i uśmiechu na tym tagu podziwiając tych żebraków #raportzpanstwasrodka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@norbert-mor: musisz działać kolego są dotacje mój prąd od 3 do 5..zależy na którą się złapałeś pozdro też liczyłem na maks 80%.. Pozdrawiam nie wierzących idiotów wierzących w socjal i Kambodżę..PS znam takich co i 110% pociągnęli z dotacji 😜 ale to inna kwestia...
  • Odpowiedz
@heniu-jestem: Przecież sam jesteś żebrakiem i się chwalisz, że łyknąłeś "donejta" na 64 000 zł. Co ciekawe za samą fotowoltaikę nie ma zwrotów/odliczeń w takiej wysokości. Na dodatek jesteś więc mitomanem i pozerem. Żebrak, mitoman, pozer... pasujesz do uniwersum.
  • Odpowiedz