Salim: Słuchaj nie będę na takie tematy schodził bo ja mam ZASADY i... B---a: Następny zasadowiec... S: O tych ZASADACH nie będę mówił tak jak Gracjan w każdym zdaniu po trzy razy. Ja wiem co to są ZASADY i nie będę musiał się na ten temat wypowiadać cały czas także... B: Cały czas to robisz... S: Nie, pierwszy raz, pierwszy raz powiedziałem tutaj o ZASADACH, nie... Uważam, że osoba, która ma ZASADY, naprawdę ma ZASADY nie mówi o tym.
Prawilniaki, prawilniaki to fest zabawne chłopaki, świat byłby lepszy gdyby trafili za kraty... Kolejny sztywny heteroseksualny git zasadowiec, który chce wkładać facetom swój przyrząd w różne dziurki i uważa kobiety za gorszy sort człowieka bo je się hehe wiecie... RUCHA.
@przemytni-azbestu: niech tam lepiej pilnuje swojej kobiety przed Josefem Bratanem bo zasadami jej dziecka nie zrobi tu potrzebna energia i siły natury, a nie jakaś pajacerka
B---a: Następny zasadowiec...
S: O tych ZASADACH nie będę mówił tak jak Gracjan w każdym zdaniu po trzy razy. Ja wiem co to są ZASADY i nie będę musiał się na ten temat wypowiadać cały czas także...
B: Cały czas to robisz...
S: Nie, pierwszy raz, pierwszy raz powiedziałem tutaj o ZASADACH, nie... Uważam, że osoba, która ma ZASADY, naprawdę ma ZASADY nie mówi o tym.
Prawilniaki, prawilniaki to fest zabawne chłopaki, świat byłby lepszy gdyby trafili za kraty... Kolejny sztywny heteroseksualny git zasadowiec, który chce wkładać facetom swój przyrząd w różne dziurki i uważa kobiety za gorszy sort człowieka bo je się hehe wiecie... RUCHA.
#cloutmma #famemma #primemma #patostreamy #highleague