Mój ojciec jak rodzice się poznali, był od matki 11 lat starszy i od roku bezdomny, dziadkowie z matki strony kupili mu na ślub buty i spodnie, bo nawet na to nie miał, z urody całkowicie nieatrakcyjny, niski nawet na owe czasy. Może to ta słynna dynamina? Jedno co może i przez czytanie Wypoku mi przychodzi do głowy, to że identyczna sytuacja teraz, współcześnie, przy dzisiejszej hipermanii - Byłaby niemożliwa ( ͡°͜ʖ͡°) Bez względu na p---------e redpillowców o peaku smv i ścianie, to by w 2024 nie miało prawa się wydarzyć xD
@Andrzej-191972: Wtedy nie było takiej dysproporcji w liczbie singli i singielek i była presja na kobiety, żeby wyjść młodo za mąż i zrobić gówniaki. To jest główna przyczyna, a nie jakieś apki randkowe i social media.
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: nie wiem ile stary opa ma lat, ale tuż po wojnie tak przez 15 lat było więcej kobiet niż mężczyzn w wieku rozrodczym a staropanieństwo było potępiane.
@Andrzej-191972: Mimo wszystko, że kiedyś było łatwiej, to historia twojego ojca to raczej anomalia niż coś co miałoby szansę się powtórzyć, nawet gdyby poziom trudności na rynku matrymonialnym pozostał taki sam
#blackpill #przegryw #p0lka
wtedy baba brała co było, a teraz mimo że szansa na chada taka sama to i tak swipuje te dziesiątki top profili bo może jednak