Julki i p0lki przeboltzowane, że aż aż, w kiblach w energy 2000, czy to na domówkach, apartamentach, hostelach, lub nawet domach wolnostojących. Namiętne noce nadal trwają też w najlepsze.. My gnijemy przed kąkuterami, możemy pomarzyć o korzystaniu z młodości jak ten cały oskariat i normictwo. Nie będzie czego wspominać. Już nie ma. #przegryw #blackpill
@Fleys: Dorasta się jako dzieciak myślący, że będzie się żyło studencko/dorosłym życiem rodem z American Pie, po czym nagle masz 30stkę i dochodzi do Ciebie, że już nic szalonego w życiu Cię nie czeka
@Luke_Skywalker88 też, było to lato 2017, Kiedy coś do mnie docierało, że moi rówieśnicy korzystają z życia a ja tym czasem siedziałem na belkach słomy i myślałem dlaczego tak jest, że oni tak, a ja nie.
większość ze świętego tagu już koło 15 rż zaczęła ogarniać, że coś z nimi jest nie tak xd
@Luke_Skywalker88: Nie mówię, że nie, ale zawsze jest ta nadzieja, a potem budzisz się z chujem w gównie i orientujesz się, że życie to nie filmy amerykańskie eh
@LatajacyJeczmien w 2017 była jeszcze ta nadzieja widząc w mediach społecznościowych rówieśników na wakacjach z całymi ekipami i dziewczynami. Myślałem wtedy „Ja też taki pewnego dnia będę”
@Fleys: nie podoba mi się to jak te całe zdziczałe normictwo zdefiniowało korzystanie z życia. Ruchaj, ćpaj, pal, pij, baw się, tańcz, zadawaj z ludźmi, konsumuj dobra materialne - czy bez tego życie jest jakieś niekompletne? Wydaje mi się że normicka propaganda wyprała wam mózgi.
@kamsher coś w tym jest. W końcu też natura nas tak stworzyła żeby „zapłodnić” jak największą ilość samic. Ten kto tego nie może nawet z tego raz skorzystać czuje się niczym odpad genetyczny. Taka prawda.
@Fleys: dobra zgadzam się akurat ruchanie to natura ale skoro to takie zwierzęce to też nie ma po co nadawać temu jakiejś niesamowitej rangi i ubolewać nad tym, zwykła zwierzęca czynność można iść do divy
Kiedy coś do mnie docierało, że moi rówieśnicy korzystają z życia a ja tym czasem siedziałem na belkach słomy i myślałem dlaczego tak jest, że oni tak, a ja nie.
@Fleys: miałem podobnie jako dzieciak, pewnego dnia w szkole usłyszałem jak koledzy z klasy mówią o czymś co robili ze sobą poza szkołą i sobie uświadomiłem że coś k---a robię źle xD
@Fleys: smutno się to czyta bo to wina rodziców, powinni byli pakować w dziecko hormony, zabiegi Celebryci swoim dzieciakom szybko wciskają systemy naprawcze
@Luke_Skywalker88: Większość z tagu od początku nie miała kolegów. Ci, co mieli, zostali odtrąceni w wieku nastoletnim. @Fleys Ile miałeś lat w 2017? Do mnie dotarło "na poważnie" w 2012, kiedy obchodziłem osiemnastkę. Do dziś nie mogę sobie darować, że nie rzuciłem szkoły itp. Bo po co, skoro i tak nie będę miał życia takiego jak inni? Wtedy nie, dekadę wcześniej też już nie, czyli nigdy. No to olewam
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#przegryw #blackpill
Powiedziała laska na utrzymaniu u chada do chłopa jebiącego w złotych łukach xd
Kiedy coś do mnie docierało, że moi rówieśnicy korzystają z życia a ja tym czasem siedziałem na belkach słomy i myślałem dlaczego tak jest, że oni tak, a ja nie.
@Luke_Skywalker88: Nie mówię, że nie, ale zawsze jest ta nadzieja, a potem budzisz się z chujem w gównie i orientujesz się, że życie to nie filmy amerykańskie eh
Ruchaj, ćpaj, pal, pij, baw się, tańcz, zadawaj z ludźmi, konsumuj dobra materialne - czy bez tego życie jest jakieś niekompletne? Wydaje mi się że normicka propaganda wyprała wam mózgi.
@Fleys: miałem podobnie jako dzieciak, pewnego dnia w szkole usłyszałem jak koledzy z klasy mówią o czymś co robili ze sobą poza szkołą i sobie uświadomiłem że coś k---a robię źle xD
Celebryci swoim dzieciakom szybko wciskają systemy naprawcze