@gejfrut100: wiza pracownicza, wymagajaca posiadanie i gwarant pracodawcy, ktorej nie zmieniono w zaden sposob, to to samo co niekontrolowany naplyw dzikusow, ktorzy nie istnieja w zadnym systemie i nie maja sprawdzalnej tozsamosci.
Ile tych wiz bylo? Setki tysiecy, milionow? Jaka teraz lcizba lata? Bo ciotowaty, szczerbaty dostawca pizzy narazie ostaje przy kilkuset.
@wodiwo: brązowy to brązowy myślisz że jakiś arab zmienia się bo dostaje wize pracowniczą od pissowskiego ścieku? po pracy sobie wyjdzie na miasto i też kogoś dzgnie
@gejfrut100: aby miec ta wize musi miec chociazby imie, nazwisko, zadeklarowane miejsce pobytu i zadeklarowanego pracodawce. Rzad PiSu byl rzadem populistycznym, piszacym prawo pod publike. Obecny rzad to rzad totalitarny, nawolujacy do otwarcia granic (PiS powstrzymal ich plany i wszedl w stan zimnej wojny z UE w 2015 roku). Do Polski zaczna masowo splywac bezimienne odrzuty z panstw zachodnich. Beda mogli cie zgwalcic i zadzgac bez zadnej mozliwosci bycia zidentyfikowanym,
@wodiwo: czyli imie i nazwkiso i zadeklarowane miejsce pobytu powstrzymają takiego brązowego od wyrządzenia komuś krzywdy w napadzie złości? weź już przestań bo sie ośmieszasz
@gejfrut100: takie tepe operowanie na czarno i biale jest narzedziem propagandowym dla skrajnych idiotow. Na pewno osoba, ktora musi posiadac te wszystkie gwaranty, bedzie miala wieksze ryzyko niz osoba, ktora dla systemu nie istnieje w zaden sposob. To zupelnie logiczne. Jednoczesnie ignorowanie argumentu, ze PiS jest partia populistyczna, a PO i lewactwo jest totalitarne, jest juz kompletnym okazem falszywosci lub skrajnej glupoty. PO przyklepalo dzikusow w 2015 roku mimo sprzeciwu
@wodiwo za to pis mial nie przyklepac relokacji w ogole bo ludzie tego nie chcieli wiec przyklepal ja po cichu, nawpuszczal wszystkich jak leci i nawet sie nie zajaknal. Ludzie zorientowali sie sami bo polskie ulice nagle zaczely wygladac jak te zachodnie. Pis i Po to jeden i ten sam rak, nie bron tych oszustow bo oni pluja ci na ryj a ty mowisz ze to deszcz pada.
@marian-stefan: napisałem identyczny komentarz pod postem z filmem a moderacji po cichu mi go usunęła. Nawet nie ma w naruszeniach ani 1 zmianki, tak jakby posta nigdy nie było.
@CybernetycznyMozgKorwina: To jest z translatora (nie mojego, znam niemiecki). Natomiast tak screen autentyczny, choć NDR usunęło tą i podobne reakcje sprzed kilku dni, ale jak zobaczysz ich profil to są za to równo gnojeni, zwłaszcza po wczorajszym.
źródło: FnyNskbWAAE_eRr
Pobierz@marian-stefan: ale przestań krzyczeć PiS przegrał wybory i już nie rządzi. Państwo polskie przestało rozdawać wizy jak cukierki.
Ile tych wiz bylo? Setki tysiecy, milionow? Jaka teraz lcizba lata? Bo ciotowaty, szczerbaty dostawca pizzy narazie ostaje przy kilkuset.
myślisz że jakiś arab zmienia się bo dostaje wize pracowniczą od pissowskiego ścieku? po pracy sobie wyjdzie na miasto i też kogoś dzgnie
Obecny rzad to rzad totalitarny, nawolujacy do otwarcia granic (PiS powstrzymal ich plany i wszedl w stan zimnej wojny z UE w 2015 roku). Do Polski zaczna masowo splywac bezimienne odrzuty z panstw zachodnich. Beda mogli cie zgwalcic i zadzgac bez zadnej mozliwosci bycia zidentyfikowanym,
Jednoczesnie ignorowanie argumentu, ze PiS jest partia populistyczna, a PO i lewactwo jest totalitarne, jest juz kompletnym okazem falszywosci lub skrajnej glupoty.
PO przyklepalo dzikusow w 2015 roku mimo sprzeciwu
Pis i Po to jeden i ten sam rak, nie bron tych oszustow bo oni pluja ci na ryj a ty mowisz ze to deszcz pada.
@DrFaithless: przy okazji warto przypomniec kto NIE poprosił o wsparcie w ochronie granicy.
@Morf: bzdura to partia socjalistyczna
@CybernetycznyMozgKorwina: To jest z translatora (nie mojego, znam niemiecki). Natomiast tak screen autentyczny, choć NDR usunęło tą i podobne reakcje sprzed kilku dni, ale jak zobaczysz ich profil to są za to równo gnojeni, zwłaszcza po wczorajszym.