Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +832
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
#telewizja #polsatbox #canalplus #tv #pytanie
Rodzice chcą kupić sobie jakąś TV. Chcę pomóc im to ogarnąć. Mieszkają w domku jednorodzinnym. Technicznie póki co nie ma możliwości na telewizję internetową.
Myślę o TV satelitarnej PolsatBox lub Canal+, chociaż z przewagą dla tej pierwszej. Co polecacie? Ogólnie to najbardziej zależy im na kanałach filmowych, więc myślę o Pakiecie M PolsatBox + Pakiet Filmbox.
Jakie macie doświadczenia z Polsatem? A może jednak lepiej Canal+? Ogólnie to jakoś ta strona internetowa z ofertą od Canal+ mi nie odpowiada, jest jakaś taka mało intuicyjna. Na stronie PolsatBox jakoś wszystko wygląda przejrzyściej, takie mam wrażenie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Słuszne podejście - najpierw pomyśleć, potem działać. Nie ma co ryzykować "wciśnięcia" niekorzystnej umowie, a samemu wybrać najbardziej optymalną opcję, analizując dostępne