Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder
Dwie randki pod rząd przerwane, bo się nie spodobało, że uprawiałem oralny i uważam oralny za normalność w seksie. Dodajcie do tego kilkukrotne skasowanie pary przy tym samym wątku na czacie. Co się dzieje z tym rynkiem matrymonialnym?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 36
  • Odpowiedz
seks jest sprawą normalną.

@royal_princess: tak jest

Co jest złego w pytaniu jaki seks preferujesz?

@royal_princess: nic, jeśli to pytanie jest stosowne do okoliczności - chyba sama przyznasz, że w nowym dla Ciebie miejscu pracy nie wypytujesz obcych ludzi o ich preferencje?

dlatego nie ma nic dziwnego, jeśli dorośli ludzie w związku o tym gadają - ale dziwne jest dla mnie jeśli ten temat seksu jest absolutnym priorytetem PLUS jeśli
  • Odpowiedz
@Dietetyq poprawiasz mi dzisiaj humor :-) ja to już chyba za stara jestem na "chodzenie ze sobą" i wypatrywanie możliwości zapytania o ten mityczny seks. Jak we wszystkim mój drogi Przyjacielu trzeba mieć umiar, zachować dystans i takt. I oczywiście da się rozmawiać nawet o seksie na pierwszej randce. Z tą Panią co lubi oral to oczywiście delikatny sarkazm. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć IQ600. Bardzo dziękuję za ocenę na podstawie
  • Odpowiedz
@royal_princess: no ok doceniam szczerość - zwyczajnie jesteś jak taka Doda albo Lewandowska - chcesz silnago bulla z knagą co "przeczyści komin" i od razu na start chcesz może nie na pierwszej randce ale w pierwszym tygodniu znać jego resume tj. ile z kim i co robił, jak długo wytrzymuje, wszystko mu chcesz podać na tacy i on Tobie też bo Ty jesteś dorosła i wyzwolona i nie masz czasu na
Dietetyq - @royal_princess: no ok doceniam szczerość - zwyczajnie jesteś jak taka Dod...

źródło: 62fda666ecd3d7974ef5a0865ea1398a

Pobierz
  • Odpowiedz
@Dietetyq wykop nigdy nie był dobrą platformą do dyskusji ( ͡º ͜ʖ͡º) nie trać swojej energii na wykopowe stare szoniszcze tylko poświęć ten czas swojej skromnej, nie rozmawiającej na pierwszej randce o seksie, kobiecie. Ja zostanę przy swoim, Ty przy swoim. Jest ok.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko czytasz czy udajesz downa? Nigdy nie zaczynam #!$%@? o seksie w pierwszych wiadomosciach bo to ploszy laski. Nawet jak zalezy Ci tylko na ruchaniu to wieksza skutecznosc masz jak ja urabiasz i doprowadzasz do spotkania. Wy piszecie w pierwszej wiadomosci „hej cipcia moze spula kompiel” a potem sie dziwicie ze Was #!$%@?. Eot

PS nawet jak zdarzylo to nie gustuje w dziewicach
  • Odpowiedz
@Pasterz30: Ale gdzie ty widzisz, że ktokolwiek mówi o rozpoczęciu znajomości/konwersacji od seksu? Po prostu podczas tej pierwszej rozmowy, która jest w celach matrymonialnych (chyba, że szukasz koleżanki to w ogóle lepiej unikać tematu) można poruszyć też tematy seksualne. Nigdy nie pisałem takich tekstów jakie podajesz, tak samo nie wysyłałem zdjęcia przyrodzenia nieznajomej.
  • Odpowiedz
@royal_princess: Na podstawie jakiś swoich empirycznych doświadczeń, to głupota pisać na jakiś Tinderach o seksie i praktycznie z każdą dziewczyną, z którą się stamtąd przespałem, nie rozmawiałem i wychodziło to wszystko naturalnie. Innymi słowy im mniej gadałem o seksie z dziewczynami przed poznaniem lub na pierwszym spotkaniu, tym bywało przyjemniej w łóżku. ;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zauważyłem, że dziewczyny się tak zachowują jakby, że jak zapytasz co chciałaby robić w łożku (zanim się prześpicie i nawiążecie dłuższą znajomość), to napiszę Ci właśnie coś w stylu 'ze mną nie", a jakbyście wcale o tym nie gadali, a byłyby wieczorem odpowiednie właśnie emocje, to by to się wydarzyło. One nie myślą właśnie logicznie, tylko emocjonalnie.
  • Odpowiedz