Aktywne Wpisy
larine +2
Robiliście sobie test osobowości 16personalities (16PF)? Jakie typy osobowości Wam wyszły?
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Ludzie o osobowości Poszukiwacza Przygód to prawdziwi artyści, choć niekoniecznie tacy, którzy spędzają czas, radośnie malując pejzaże. Choć często to potrafią. Chodzi raczej o to, że wykorzystują swój zmysł estetyczny i projektowy, a nawet własne wybory i działania, aby przełamywać społeczne konwencje. Swoimi eksperymentami lubią rzucać wyzwanie
Potrzebuję opinii kogoś kto nie będzie patrzył na tę sytuację subiektywnie jak ja. Jakieś 3 tygodnie temu współlokator z Holandii poprosił mnie czy mógłbym pojechać jego samochodem na przegląd do Polski. On ma zakaz kierowania pojazdami na terenie Niemiec. Zgodziłem się z dobroci serca, tym bardziej, że miałem wtedy urlop. Pojechałem do Szczecina, 6,5h w jedną stronę. Na miejscu okazało się, że auto nie przejdzie przeglądu i musiałem poczekać dodatkowe 1,5h aż
Co Wy byście zrobili
- Zapłaciłbym połowę 22.1% (55)
- Zapłaciłbym całość 54.2% (135)
- Nic bym nie płacił 23.7% (59)
Średnia: 24km/h
Czas: 2:55h
No hej! ヽ(´ー`)ノ
Fajnie pokręcić tak z rana.
Trasa podobna jak w niedziele, tym razem z kumplem.. Znowu Małopolska zaliczona.
Nie wziąłem drugiego bidonu i cierpiałem na brak wody. Co to jest 0,5l.. Wiatr po drodze momentami znowu nieprzyjemny, tym bardziej na tych wsiach.
Dużo zwierzyny dzisiaj po drodze. W lesie murckowskim 2 wiewiórki, później sarna, jakiś duży ptak: jastrząb/ymyszołów (coś w ten deseń, nie jestem pewien bo leciał daleko) walczył z wiatrem lecąc pod prąd, fajny widok. No i dużo boćków poprawiało sobie swoje gniazda. ;)
Kolano dalej boli, od niedzieli. Na szczęście posmarowałem nalewką więc rozgrzało i zaczęło boleć dopiero po 50tym kilometrze. ;)
#rowerowekatowice
#rowerowyrownik
Łatwiej jest asfaltem. Jak przecinasz Murkowską to potem masz taki odcinek kilka kilometrów fajnej prostej, dojeżdżasz do Wesołej, tam już jest więcej dziur bo to przy kopalni. Skręcasz za torami w prawo (i do góry),
No właśnie Beskidzka (na wesołą) jest fajna na motor czy samochód, ale raczej bym się tamtędy chyba nie wybrał rowerem - wolę jednak nadrobić kilomter, ale jechać se na lajcie. Tak patrzę, że na mapach google jest tzw. Droga Lędzińska, która przecina "beskidzką" jako "ścieżka rowerowa". Nikt jeszcze tego nie zreferował, a wygląda że da
Haha, dokładnie.
No tak, tym szlakiem kiedyś jeździłem, teraz poznaje drogi wokół. ;) Drogi w rezerwacie murckowski prowadzące w stronę Lędzin są bardzo fajne. Bardzo ładny las no i dobrze się jeździ tam rowerem. Są wprawdzie rynny porobione przez traktory miejscami, które podczas zjazdów wiadomo, niezbyt bezpieczne są. Ale tak to super szlak.
Ta droga na Wesołą (ale ja nie mówię o Beskidzkiej tylko prostopadłej do niej) jest super jak
Kiedy jadę? Na mnie nie patrz - góra do maja :D Kupiłem se maszynę w "twoja merida" (widzę
Dla mnie 20km to rozgrzewka teraz. :D
Jakbyś chciał to daj znać. Mogę Ci pokazać te rejony i fajne drogi. ;)