Wpis z mikrobloga

Dziś idę po raz pierwszy od bardzo, bardzo, bardzo dawna na mecz. I tu mam pytanie:
O ile wcześniej trzeba przyjść na mecz #pilkanozna by kupić bilet jeśli na stadionie będzie ok 15k kiibiców?
Ile może zająć mi jego kupienie oraz dotarcie na miejsce?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@4pietrowydrapaczchmur: A co tak tajemniczo nie wspominasz, że szukasz biletów na ŁKS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

w każdym razie, ja bym szukał tylko przez internet - w dzień meczowy, w taką pogodę i ostatnią kolejkę nie chciałoby mi się robić wycieczki na stadion bez gwarancji, że wejdę na mecz
  • Odpowiedz
@slawek887: przejadę sie rowerem, pozwiedzam. To już coś. Mam nadzieję że również stadion.
Nigdy jeszcze na żywo tego zamku na Polesiu nie widziałem.
Ostatni raz na meczu byłem jak Widzew mistrzostwo zdobywał czyli kawałek czasu. hehe
Póki co przez net 10k sprzedano więc jakieś 7k w kasach będzie.
  • Odpowiedz
@4pietrowydrapaczchmur: nadal zdecydowanie polecam kupić przez internet - im lepsza pogoda tym więcej ludzi idzie spontanicznie i kupuje w kasach, nie ma sensu stać w tej kolejce i potem kolejnej do wejścia

A co do meczu to ja zwykle jestem na terenie stadionu tak 20-30 minut przed pierwszym gwizdkiem, zanim dojdę na sektor, usiądę, obczaję co się dzieje i skoczę do WC, to akurat się zacznie
  • Odpowiedz
@slawek887: tak. Tyle że ty juz masz jakieś konto i załatwione te wszystkie formalności z identyfikacją czy coś.
Ja nie.
To nie jest kupowanie case do smartfona na allegro lokalnie czy witaminy C na stronie apteki jako osoba anonimowa, bez konta.

Dlatego właśnie chce wziąc dowód i pójśc do kas.
  • Odpowiedz