124 635 - 450 = 124 185 Data donacji - 23.05.2024 Rodzaj donacji - krew pełna Miejsce donacji - RCKiK Poznań Grupa krwi - 0 Rh+ Prywatny licznik - 19650 ml Przyznane odznaczenia - ZHDK I
Polecam wszystkim robić sobie przypomnienie o zapisaniu się online tydzień przed, jeśli chcecie oddać w czwartek, bo kolejki niesamowite xd Ja tym razem zapomniałem i od wejścia do wyjścia prawie równe 3h :/
Polecam wszystkim robić sobie przypomnienie o zapisaniu się online tydzień przed, jeśli chcecie oddać w czwartek, bo kolejki niesamowite xd Ja tym razem zapomniałem i od wejścia do wyjścia prawie równe 3h :/
@Bardan: w poniedziałki jest to samo, zawsze w niedzielę czatuję a terminy i tak znikają w minutę xd
@Filipiak20: zachowaj złośliwości do siebie, bo nigdy nie korzystam z tych przysługujących dni wolnych, a oddaję osocze co 2-3 tygodnie. Mam po prostu daleko do RCKiK, a w poniedziałki zawsze jestem w tej okolicy, wiec wolę to załatwić jednym dojazdem
@Limonene: Nie złośliwości, tyko takie są realia, a to że oddajesz i nie bierzesz przysługujących Tobie dni, tym gorzej. Na osoczu to akurat najmniej zarabiają, to im nie zależy.
@Filipiak20 tak mi też powiedziała pielęgniarka w rckik w Krakowie że na jutro szykują się na armagedon, powtórkę majówki. Dziś był pełen luz, kłuli na bieżąco.
Data donacji - 23.05.2024
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Poznań
Grupa krwi - 0 Rh+
Prywatny licznik - 19650 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK I
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
@Bardan: w poniedziałki jest to samo, zawsze w niedzielę czatuję a terminy i tak znikają w minutę xd