Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +50
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił
źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz

#bojowkawindowsphone #windowsphone #build2014
@Bobas: Centrum powiadomień uber alles. Ale cortana tylko dla hamburgerów?
no :/
@xqwzyts: Niby tak, ale niesmak pozostał.
Komentarz usunięty przez autora
Te ziomek, ale papieża tu nie obrażamy
źródło: comment_vN7nRFzBeKwGdwTb720MZCxlVE3Dy8nw.jpg
PobierzA wsadź se tego j------o windowsa w dupę k---a. J---ć administrację, tylko Michau może mnie sądzić
@FilozofujacaCalka: nie, ja nie cie nie zgłoszę :P W ogóle beka bo jako powód podaje się sianie nienawiści xD
@FilozofujacaCalka @xqwzyts: Bo k---a myślałem, że jestem na twitterze a nie na mirko! Od razu sie zdziwiłem, że mnie od chujów wyzywają i pisza, że android krul