Wpis z mikrobloga

#famemma Dymy dziś na clout mma be like (streszczam wam bo pochodze z przyszlosci):

Kaniowski : Panowie Denis i Amadeusz obiecali ze dzisiaj nie dojdzie do rękoczynów
Denis : Ja jestem honorowy chłopak, dałem słowo honoru pewnym osobom że go nie naruszę przed walką, po prostu w oktagonie dostanie w.p-----l, no, i tyle w temacie.
Ferrari: no ja tak samo, za granicą już dałem show na konferencji, która oglądał cały świat i nie mam zamiaru się teraz odpalać, jeśli on pierwszy tego nie zrobi.

Kaniowski : Dobrze, Zbyszku, opowiedz jak Twoje treningi i czy masz już na oku kolejnego pilkarza jako potencjalnego rywala
Bartman: Może Robert Lewandowski się skusi hehe... akurat przed Euro szybka waleczka, żeby trochę mu pokazać, jak to robią siatkarze, żeby nabrał trochę motywacji hehe.. a tak poważnie, może Jacek Góralski? Widziałem ostatnio że jest szybki na setkę hehehe..
Peszko : oj zbyszek, szybszy ode mnie nie jest uwierz mi (lapie kaniowskiego za rękę i się sam z tego smieje)

Kaniowski: Kacper Blonsky nasz debiutant w federacji Clout, Crusher, powiedz jesteś w treningu czy bardziej w trybie koncertowym razem ze swoją dziewczyną
Blonsky : <20 minut gadania o relacji z Young leosią i jak to jest pierwszy raz powaznie zakochany>)

Kaniowski: To może odbierzmy pierwszy telefon, kogo witam, kogo goszczę
Random : czesc, dobrze mnie słychać?
Kaniowski: bardzo dobrze cie slyszymy, powiedz jak masz na imię i skąd dzwonisz
Random : hej, hej, tutaj Paweł z Lęborka. Pytanie do Kuby Rzeźniczaka.
Kaniowski: słuchamy
Random : Jak to jest mieć dzieci i na nie nie płacić?

Rzezniczak : <30 minut ckliwej gadki, ludzie nie rozumieją nic, media przekręciły jego słowa, zaluje tego itd)

W międzyczasie wtraca się szalony szczur kryminalista który umoralnia Rzezniczaka xD

Kaniowski : dzięki że byliście z nami, emocji dzisiaj nie zabrakło, zapraszamy do zakupu ppv i do zobaczenia.
Bielawski - #famemma Dymy dziś na clout mma be like (streszczam wam bo pochodze z prz...

źródło: temp_file7800887251271203089

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach