Wpis z mikrobloga

@Czekolatka Generalnie spoko ale nie ma co się podniecać. Skończyło się sprzedawanie wszystkiego jak leci w cenach z d--y pod BK2 więc trzeba wrócić na ziemię. Deweloperzy w niektórych lokalizacjach liczą sobie za zwykle nowe bloki a nie żadne apartamenty po 3-4k więcej z metra niż na wtórnym można kupić w tym samym miejscu, gdzie tak naprawdę plusów względem wtórnego masz dwa - parking podziemny za który i tak musisz zabulić
  • Odpowiedz
  • 4
@Misieq84 oferta na maila, na wyłączność, prywatną XD miejsce parkingowe przy mieszkaniu 3pok dorzucają za 50% ceny. Poczekaj miesiąc to zaświeca oficjalnie na stronie takie ceny, a w mailingach będą wrzucać już za 12k, czyli tyle ile jest transakcyjna pewnie. Jak nadal będzie tyle chętnych co teraz czyli nic to i do 10 zejdą do końca roku, ale to niemożliwe bo dodrukuja i dosypia żeby developer miał co do garnka włożyć.
  • Odpowiedz
@Czekolatka: A ty wierzysz w te promocje? Ja tak samo wierzyłem w promocje Murapolu :) Znałem cenę oficjalną przy oglądaniu mieszkania a potem ze zniżka i po zniżce było więcej niż cena przy oglądaniu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Liarek123 a transakcyjna jeszcze mniejsza. W ceny nie wierzę, ale jak podsyłają znizki to znaczy, że się nie sprzedaje. Jak nie znasz kogoś kto kupił cos podobnego ostatnio to ciężko realna cenę wywnioskować bez negocjacji.
  • Odpowiedz
@Czekolatka: to jakieś odpady co się nie sprzedały typu parter albo pierwsze piętro pod śmietnikiem. Kawalerki albo małe dwa pokoje poszły pewnie przed oficjalnym otwarciem sprzedaży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz