Wpis z mikrobloga

• 1
@Fingolfin89: Witam. Ja w niedzielę z półrocznego za wrzucenie fotki synagogi gdzie żydzi dumnie wywiesili tęczową flagę z opisem, że aborcja jest żydowską wartościa...

@BeatboxRocker: czyżby moderacja banując Cie potwierdziła, że żydzi sa nietolerancyjni, bo nie lubią
  • Odpowiedz
bana za mówienie, że żydzi lubią LGBT, jak i za napisanie, że żydzi nie lubia LGBT

@Fingolfin89: podobna akcja była w 2022 gdzie w grudniu użytkownik dostał bana na 2 tygodnie za wrzucenie artykułu z wikipedii o żydowskich aktorach w Holywood a inni który się za nim wstawił dostał bana na życie...
  • Odpowiedz
@Fingolfin89 no i dalej upieraj się z tym kwietniem to długo nie pomirkujesz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jeśli chodzi o stanowisko polskiego rządu w UE, to nie będzie naszej zgody, akceptacji dla żadnego przymusowego mechanizmu relokacji migrantów. Zapewniam, że Polska nie przyjmie nielegalnych migrantów w ramach żadnego takiego mechanizmu - oznajmił premier Donald Tusk.
  • Odpowiedz
@Fingolfin89: Też niedawno dostałem bana na miesiąc (za rzekomą manipulację) bo śmiałem dodać znalezisko brzmiące mniej więcej tak:

Miało być 100k kwoty wolnej będzie może 5k

Kiedy rządzący przestaną sobie robić jaja z wyborców?

Jedyne co mogło być uznane za manipulację to 5k kwoty wolnej (z artykułu wynikało 2x 5k, ale po spadku stóp procentowych poniżej 2.5% byłoby 2x 2.5k). Artykuł na podstawie wywiadu z ministrem
  • Odpowiedz