Aktywne Wpisy
harrame +980
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji
źródło: obraz
Pobierz
Fennrir +192
Niektórzy chyba autentycznie mają jakąś ojkofobię żeby bronić Kaiser-Brücke. Wiem, to nie jest zmiana nazwy administracyjnej, a odtwarzanie napisu, tylko co z tego?
"Przecież tak wyglądał w oryginale, przywracamy historię" - PKiN w oryginale był imienia Stalina, też przywrócić napisy? Albo przykład wrocławski: wieża zegarowa Stadionu Olimpijskiego miała oryginalnie orła ze śmiesznym wiatraczkiem.
Owszem, ekstremalne przypadki, ale dowodzą że nie wszystko warto przywracać. Wilhelm II nie był Hitlerem/Stalinem, niemniej też ma sporo na sumieniu:
-kontynuował
"Przecież tak wyglądał w oryginale, przywracamy historię" - PKiN w oryginale był imienia Stalina, też przywrócić napisy? Albo przykład wrocławski: wieża zegarowa Stadionu Olimpijskiego miała oryginalnie orła ze śmiesznym wiatraczkiem.
Owszem, ekstremalne przypadki, ale dowodzą że nie wszystko warto przywracać. Wilhelm II nie był Hitlerem/Stalinem, niemniej też ma sporo na sumieniu:
-kontynuował
źródło: collage-1
Pobierz

nie wierzę
ja dostałem niedawno bana bo uderzyłem w SPONSORÓW :D
@Fingolfin89: Witam. Ja w niedzielę z półrocznego za wrzucenie fotki synagogi gdzie żydzi dumnie wywiesili tęczową flagę z opisem, że aborcja jest żydowską wartościa...
@BeatboxRocker: czyżby moderacja banując Cie potwierdziła, że żydzi sa nietolerancyjni, bo nie lubią
@matti-nn: tak, tak wiadomo, że tolerancyjny lewak jak ty nawołuje do banowania ludzi o innych poglądach.
@Fingolfin89: podobna akcja była w 2022 gdzie w grudniu użytkownik dostał bana na 2 tygodnie za wrzucenie artykułu z wikipedii o żydowskich aktorach w Holywood a inni który się za nim wstawił dostał bana na życie...
@matti-nn: 100 procent racji. dlatego ja nie szanuje poglądów Tusk i jego ekipy.
@matti-nn: masz bardzo ciekawe hobby, ale ja tam nie bede wnikał głębiej.
Jedyne co mogło być uznane za manipulację to 5k kwoty wolnej (z artykułu wynikało 2x 5k, ale po spadku stóp procentowych poniżej 2.5% byłoby 2x 2.5k). Artykuł na podstawie wywiadu z ministrem