Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +115
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Częstotliwość to raz na kilka dni, dzieje się to w przeglądarkach najczęściej, podobnie było jak miałem włączone zmienianie tapet i bardzo podobny freez był przy zmianie tapety ale był jeszcze krótszy, wyłączyłem i jest lepiej.
Ale.
O #!$%@? temu czarnemu pudłu chodzi?
W manager procesów nie patrzyłem.
#pcmasterrace
Czy to lap czy stacjonar? Dysk zaszyfrowany?
b450 5600x 6800 rm500x 2x16gb 3200 cl16
Reinstal nie pomógł, w sumie to nawet 2 reinstale. Dysku nie szyfrowałem, Windows home na pokładzie.
Takie akcje w sumie zdarzają się często na lapkach z zasyfionymi systemami, ale szukam tu najpierw potwierdzenia, że wszytsko, sprawne.
2 rózne gpu i ta sama sytuacja.
Nie chę robić 48h testu, żeby być pedantyczny, ale może w jakiś weekend.
@programista15cm: nie sądzę, żeby to była przyczyna, raczej rezultat. Bo nie wyjaśniłem należycie w pierwszym poście:
ten BZZT to jest randomowo owszem, ale podczas odtwarzania video z dźwiękiem
A może to być przez to, że jestem głupi i ustawiłem bitrate w windzie na 24 i 48000hz?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@majk3l: powiem ci ze dostalismy w pracy fabrycznie nowe hp workstacje i maja dokladnie takie zwiechy wiec nie jest to tylko problem "zasyfionego" systemu, a dzieje sie to w totalnie randomowych sytuacjach