Hej czy ktoś wie czy jest jakaś przejściówka do węża ogrodowego 3/4 żeby na końcu było wyjście jak z kranu chodzi mi o przypięcie - Rozdzielacz Cellfast 52-240a on ma podłaczeenie do kranu?
To go zdejmij. ( ͡°͜ʖ͡°) Wołam specjalistę @FejsFak
@zimowyporanek: ja się nie zajmuję amatorskim nawadnianiem ogrodu za pomocą węża. Moje systemy automatycznego nawadniania są profesjonalne i nie używają rozłożonych na trawniku węży. Wszystkie rury od nawodnienia są zakopane pod trawnikiem i architekturą ogrodową, nic nie wystaje i nie wala się po trawniku. Na pewno też nie używam szybkozłączek do węży.
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
#ogrodnictwo #trawnik #nawodnienie
jakiego kranu ? w kuchni ?
z drugiej strony masz "dziurę" na szybkozłącze ( to czarne np ) jak chcesz łączyć 2 weze
@Nskostek: To go zdejmij. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wołam specjalistę @FejsFak
też super rozwiązanie bardzo mi pomogliście, dziękuje
@zimowyporanek: ja się nie zajmuję amatorskim nawadnianiem ogrodu za pomocą węża. Moje systemy automatycznego nawadniania są profesjonalne i nie używają rozłożonych na trawniku węży. Wszystkie rury od nawodnienia są zakopane pod trawnikiem i architekturą ogrodową, nic nie wystaje i nie wala się po trawniku. Na pewno też nie używam szybkozłączek do węży.