Aktywne Wpisy
kuroszczur +151
Mam w planie obejrzeć wszystkie dobre filmy/seriale wojenne. Obejrzane lub w trakcie: #film #filmnawieczor
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
wisemansaid +334
https://wykop.pl/link/7432147/sprostowanie-obrzydliwego-fejka-z-glownej-dot-ministra-kierwinskiego
#polska #bekazprawakow #neuropa #polityka #gruparatowaniapoziomu #wykop
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: to ktoś winien bana wyłapać xD
Ja za mniejsze rzeczy dostawałem xD
przecież to było kilka godzin po jego przemówieniu, poza tym jakoś dziwnym trafem Hołownia nie miał pogłosu xd Kto to kupuje xd Minister taki kwitek może sobie załatwić nawet bez dmuchania xd
Wiadomo, wszystko to spisek. Musi być w sumie fajnie być takim chłopkiem roztropkiem co wszystko sobie tłumaczy spiskami, jak coś nie pasuje do światopoglądu xD
@DrFaithless
Widać, że nie wiesz co to alkohol
Jeśli tak mówisz to parę godzin nie wystarczy
Nie wiem czy słyszałeś ale ludzie mają problemy w poniedziałek bo w niedziele (albo w sobotę) sobie poimprezowali.
2 piwa nie wystarcza abyś bełkotał. Więc parę godzin to mało aby mieć 0
@DrFaithless: od bani i problemów z wysławianiem się, do zupełnego pozbycia się alkoholu z wydychanego powietrza w kilka godzin? Błagam, powiedz, że nie masz prawa jazdy.
Komentarz usunięty przez autora
Policjantkę przerosło poprawne wypełnienie druku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Minister spraw wewnetrznych jest przeciez przelozonym policji, zaden problem dla niego zalatwic sobie taki kwitek, niczego to niestety nie udowadnia, nagrania jak dmucha nie mamy.
Potezny strzal w kolano, politycy PO powinni rozumiec, ze stety lub niestety ale ich wyborcy wymagaja od nich wiecej niz wyborcy pisu i trzeba sie troche bardziej starac