Aktywne Wpisy

IntruderXXD +633
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ・ 。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ∴。
⠀⠀⠀・゚*。.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ・ *゚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀・ ゚*
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ・。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*・。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *.。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。・
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀°*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀°*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ゚*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。。 ・
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。 ・゚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。°*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。*・。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ∴。
⠀⠀⠀・゚*。.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ・ *゚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀・ ゚*
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ・。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*・。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *.。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。・
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀°*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀°*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ゚*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。。 ・
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。 ・゚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。°*.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀。*・。
źródło: 2362362_211
Pobierz
GlenGlen12 +61
Ceny wszystkiego tak bardzo odjeżdżają już od "normalnych" pensji, że człowiek nie jest tego w stanie nadgonić nawet rozwijając się czy pracując na 1,5 etatu.
15k/m2 mieszkania, gałka lodów 8 zł, mały crossaint 15 zł, zjedzenie w średniej restauracji dla 2 osób z napojami lekko przebija 200zł, paczka Laysów dochodzi do 10 zł, barber czy fryzjer zaczyna się od 70 zł, kończy na 100.
Mam wrażenie, że dla Polski pre-pandemiczne lata (2017-2019)
15k/m2 mieszkania, gałka lodów 8 zł, mały crossaint 15 zł, zjedzenie w średniej restauracji dla 2 osób z napojami lekko przebija 200zł, paczka Laysów dochodzi do 10 zł, barber czy fryzjer zaczyna się od 70 zł, kończy na 100.
Mam wrażenie, że dla Polski pre-pandemiczne lata (2017-2019)
źródło: pieniadze
Pobierz

Nie staram sie nikogo obrazic, zupełnie mi na tym nie zależy, mojego ilorazu inteligencji nie mozna zmierzyć, tak jak nie sumuje się intelektu dwóch osób, małpa bedzie malpą, małpa plus małpa to dwie małpy i nic wiecej, jestem daleko ponad jakies wyzywanie, jestem swiadom swych ludzkich słabosci, czesto sam siebie nagrywam i patrzę, ogladam. Ja w sumie również jestem głupkiem, tylko dlatego, że taka mam koncepcje, chciałem kiedys byc idealny i dążyłem do tego z całych sił, prawie skończyłem w psychiatryku, kolaps myslowy.
źródło: temp_file7551956531478633893
Pobierz@primum-non-nocere: całe szczęście, że tam nie trafiłeś i teraz możesz być tutaj z nami.