Aktywne Wpisy

Iudex +637
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
źródło: temp_file3228799643542880693
Pobierz
maxciekpl +1063
źródło: temp_file7385733557855358249
Pobierz

Czy jest tu ktoś co też przeczytał cały ten stek bzdur z 30k? Też macie poczucie że na początku to było nawet fajne mimo średniego scifi czy tam bardziej fantasy a im dalej jesteście tym bardziej macie poczucie zmarnowania czasu choć pewnie i tak nie wykorzystalibyście lepiej.
Po prostu myślę, że oni całe horus heresy pozwinni zmieścić maksymalnie w 9 książkach...
#warhammer40k
Poza tym wybieranie pozycji jest samo w sobie fajną zabawą- od czego by tu zacząć, a na czym skończyć, zgodnie ze schematem- https://www.reddit.com/r/40kLore/comments/c5caop/full_horus_heresy_series_timeline_interactive/a
Przeczytaj sobie stalowe szczury, siedmioksiąg grzechu, pana lodowego ogrodu. Szkoda że wszystkich tytułów nie pamiętam bo bym ci rozpisał serii na lata czytania.
Ale nie ma się co przepychać, największym problemem 30k jest właśnie mnogość kiedy całe hh można skrócić do 10 książek bez uszczerbku na treści