@lukasz3123: no to gratulacje :) A czego Ci brakowało przez te pół roku szukania? Czy to co znalazłeś od razu zapowiadało się że będzie brane, czy dopiero na miejscu się okazało
@kololowy Jak masz budzet ponad 100k to bym sie bawil w sciaganie. Zadbany egzemplarz na zachodzie bedzie drozszy po oplatach niz identyczny w kraju. Znajdz sobie jeden badz dwa konkretne modele na ktore jestes zdecydowany. Ustaw dla nich filtry z nowymi ofertami, dodawaj oferty do ulubionych i patrz ktore schodza a ktore wisza. Jak fura wisi miesiac i ktos chce ja sprzedac a nie sprzedawac to z ceny moze zejsc. Jak chcesz
@kololowy trafiłem dwa razy takiego rodzyna raz stał w aso zostawiony w rozliczeniu (przyjeżdżałem w niedzielę obok i wpadł mi w oko, w poniedziałek rano byłem oglądać, okazało się że nie wystawili nawet jeszcze), drugi stał na OtoMoto 4h jak zadzwoniłem byłem już 2 oglądającym, pierwszy chciał ale nie mial zorganizowanej kwoty
@kololowy: raczej ciężko. Dużo aut takich właśnie "pasjonatów" marki nie jest wystawionych na olx/otomoto. Takze, jeżeli chodzi o kupno auta, to najpierw bym celował w grupę, później olx/otomoto.
@kololowy: dołącz do grup na fb skupiających użytkowników danych modeli i co nie co się dowiesz o bolączkach, a przy okazji może ktoś w okolicy będzie sprzedawał ciekawe auto i zalatwisz sprawe zanim wystawi na otomoto|olx.
Zostaje mi tylko szukanie okazji na OtoMoto i Olxach? #samochody #motoryzacja #januszebiznesu
Jak taka oferta sie pojawia to w ciagu 30 min jest 5 okolicznych handlarzy z gotowka w lapie
A czego Ci brakowało przez te pół roku szukania? Czy to co znalazłeś od razu zapowiadało się że będzie brane, czy dopiero na miejscu się okazało
Nie wiem, dobre zdjęcia, opis
Ale od handlarza to bym nie brał:) tylko i wyłącznie bezpośrednio
A może za granicą coś mają jak nie u nas
Ale chciałbym znać historię auta
@kololowy: nie na ogłoszeniach tylko w googlu, np. typów z tej firmy