Aktywne Wpisy
czteryrowery +188
tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Zamykam coś pięknego :)
https://wykop.pl/wpis/76015043/wczoraj-wszedlem-na-koncowke-sesji-i-tak-jak-pisal
#gielda
Żeby nie było us 100 sprzedane już wczoraj z zarobkiem 20 pkt, nigdy nie trzymam us100 na noc ( w tym przypadku szkoda)
Tak mam coś jeszcze do opcji, ale większość to xtb
Musisz zrozumieć że nie ma takiem opcji dlaczego? Ponieważ jakiś czas temu się zachowałem jak małolat i coś pokazałem i od razu za to mnie pokarało w jakiś tam sposób.Poza tym jakiś czas temu pokazywałem każdą jedną pozycje w którą wchodziłem, to samo było na poprzednim koncie i również było pitolenie że nie chwal się hehe a co to jest 50 pkt na strzale i takie tam, wiecznie coś było nie tak, to naucz się robić screeny( robiłem zdjęcia telefonu telefonem) kup sobie iphona itp.
W życiu nie kopiuj co ja sobie tu wypisuje bo to jest dla mnie taki pamiętnik i tak cały czas jestem przed wykresami. (Może kiedyś odpalę trading live) Wystarczy po prostu rzucić okiem na wykres czy akcje w momencie jak coś piszę i tyle i sobie sprawdzić, ale nie kopiować. Przecież ja nie sprzedaje szkoleń a i tak za takie jak coś to pewnie bym wziął z 10k (ale tego nie robię)
Dzisiaj już ktoś mógłby mieć pretensje bo źle wszedłem i minus 74 pkt - dla kogoś to może być dużo (już nadrabiam tą stratę pozostało 45
Jeśli by nie było dobrze to nie tracił bym czasu na trading, Ja nie ma 18 lat :)
Wejdz sobie na mój kanał na YouTubie ekonomiczy byk - jak długo potrwa podnoszenie stóp procentowych i kto rozdaję karty, nic nie musisz subować bo póki co zabiera mi to za dużo czasu bo sam wszystko nagrywałem sklejałem itd. Tu jest akurat okres z 2022 roku wtedy również na samej górze
Chyba go obecnie straty wymiotły.
Jak wierzył w wieczną hosse to na pewnie się tak stało
Wariat za to ja przypuszczałem co się wydarzy i wszedłem w vixa long wczoraj przed zamknięciem :)