Wpis z mikrobloga

• 0
@tom-ek12333:
Musisz zrozumieć że nie ma takiem opcji dlaczego? Ponieważ jakiś czas temu się zachowałem jak małolat i coś pokazałem i od razu za to mnie pokarało w jakiś tam sposób.Poza tym jakiś czas temu pokazywałem każdą jedną pozycje w którą wchodziłem, to samo było na poprzednim koncie i również było pitolenie że nie chwal się hehe a co to jest 50 pkt na strzale i takie tam, wiecznie coś było nie tak, to naucz się robić screeny( robiłem zdjęcia telefonu telefonem) kup sobie iphona itp.

W życiu nie kopiuj co ja sobie tu wypisuje bo to jest dla mnie taki pamiętnik i tak cały czas jestem przed wykresami. (Może kiedyś odpalę trading live) Wystarczy po prostu rzucić okiem na wykres czy akcje w momencie jak coś piszę i tyle i sobie sprawdzić, ale nie kopiować. Przecież ja nie sprzedaje szkoleń a i tak za takie jak coś to pewnie bym wziął z 10k (ale tego nie robię)

Dzisiaj już ktoś mógłby mieć pretensje bo źle wszedłem i minus 74 pkt - dla kogoś to może być dużo (już nadrabiam tą stratę pozostało 45
  • Odpowiedz
  • 0
@tom-ek12333:
Jeśli by nie było dobrze to nie tracił bym czasu na trading, Ja nie ma 18 lat :)
Wejdz sobie na mój kanał na YouTubie ekonomiczy byk - jak długo potrwa podnoszenie stóp procentowych i kto rozdaję karty, nic nie musisz subować bo póki co zabiera mi to za dużo czasu bo sam wszystko nagrywałem sklejałem itd. Tu jest akurat okres z 2022 roku wtedy również na samej górze
  • Odpowiedz
@Questorius: Ostatnio oglądałem taki kanał Sam Sobie Inwestor. Gość nie Polak ale mówi dobrze. Chciałem zobaczyć w co się teraz inwestuje i jakie argumenty przytaczają ludzie inwestujący w hossę.
Chyba go obecnie straty wymiotły.
  • Odpowiedz