Wpis z mikrobloga

#kononowicz

Rudy atencjuszu, wystarczyłoby po przegranej rozprawie po prostu na jakiś czas zamknąć ryj i poczekać aż lud się znudzi tematem. Ale musiałeś zasrać swoją osobą tag i mścić się na Bogu ducha winnych twórcach na YT xdd

Nie wiem jak to jest możliwe że tyle lat się utrzymałeś na stanowisku #patostreamy
  • 9
  • Odpowiedz
@ShineLow: Bielska małpa się niczego nie nauczyła. Początek jego kariery na szkolnej i początki hejtu to było właśnie między innymi zgłaszanie przeróbek. King w tamtym czasie wspominał chociażby o czarnych majtach pokrzywdzonych przez bielskie zgłoszenia, ale trochę kanałów zniknęło.
  • Odpowiedz
@ShineLow: W normalnym kraju ten cyrk by się skończył 4 lata temu, po tylu zgłoszeniach, ale jak to w Polszy bywa, dopiero jak coś się stanie to wtedy zareagują, tak jest ze wszystkim, zobacz sobie jaki wielki wpis jest o Kononowiczu na wikipedi a jaki o prezydencie Białegostoku ( ͡ ͜ʖ ͡) ten kraj to cyrk na kółkach.
  • Odpowiedz
  • 1
@Paulina1paulii8 jakby jajor zawinął się na tamten świat na szkolnej to byłby dla rudzielca koniec. Ale wyeksportował go do Sędziszowa więc było git i jeszcze sobie wyświetlenia kosztem nieboszczyka podbija rudy odpad
  • Odpowiedz
@ShineLow: Dokładnie, wkurza mnie to że ludzie piszą że to był menel więc się zachlał, on bardziej miał problemy emocjonalne i ćpał rozpuszczalnik, mam na myśli to, że to lateksy są odpowiedzialne za jego śmierć i koniec kropka.
  • Odpowiedz
  • 4
@Paulina1paulii8 okradanie go z pierścionków dla szprych, usuwanie mu kanału do którego ruda kanalia nie miała dostępu, izolowanie go od knura bo był niepokorny. To wszystko sprawiało że sięgał po wódę i anser
  • Odpowiedz
@ShineLow: Dokładnie, przecież on sam chciał iść na terapię na którą się udał, jak się przyjrzy człowiek bliżej co tu się odwaliło z tymi lateksami to oni są wszyscy chorzy psychicznie, wykończyli chłopa, a on biedny nie miał gdzie się podziać, miał problemy w sensie depresja itp i skończyli to.
  • Odpowiedz