Aktywne Wpisy

l--RAD--l +3
Mam takie małe marzenie, żeby antywisła s---------a się z ekstraklasy.
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
źródło: HFUldg0WsAEKauS
Pobierz
szary_piksel +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

R------c projekt, doprowadzic go do absurdu i później powiedzieć że "projekt się nie oplaca"
Ale circa 20mld w program dofinansowania polskich landlordow I deweloperow to kasa się znalazła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maroLem87: Bezrefleksyjne to jest powtarzanie, że do infastruktury potrzebujesz akurat CPK.
@Sebastix: Pokaż decyzję o odstąpieniu od rozwoju sieci kolejowej w PL
Czytaj więc że zrozumieniem. Polska już to przerabiała przy atomie: doprowadzaja temat do absurdu i na końcu stwierdzaja ze się nie oplaca.
O ile pamietam to Pan o nazwisku Grad z sowitą pensja budowal elektrownie
@Sebastix: No właśnie. Nie ma. Więc po co ten cały wywód?
@Sebastix: Nie powtarzaj tępych frazesów o "czytaniu ze zrozumieniem", gdy po prostu nie masz racji. Nie ma żadnych decyzji kierunkowej w sprawach, które przytoczyłeś. Powtarzasz pisowską propagandę. Liczą się FAKTY, a fakty są takie, że decyzje likwidujące rzeczone inwestycje NIE ZAPADŁY.
@WielkiPowrut88: ekhm
Nikt nie kwestionuje igreka, chodzi o bzdury typu szybka kolej w bieszczady
Mam dosyć pseudo liberałów wycierających sobie mordy przedsiębiorczością i mitycznym rozwojem lub prawicy z kościołkowym nadeciem w zamian oferujących mi dofinansowywanie landlordow, deweloperów, ksiezy i innych cwaniaków kosztem klasy sredniej. Nie będzie rozwoju nie będzie perspektyw. Będzie już zawsze kraj peryferiów do drenażu produkcyjnego. Nie rozumiem jak można rozpierd**ć strategiczne inwestycje. Tak jak pisałem- to
Lewica w Polsce to rak na poziomie KonfedePiSu, Amen.
Temat wywłaszczenia pod infrastrukturę to był gorący ze 20 lat temu, rozwiązano go specustawą drogową. Od tego momentu wybudowano kilka tysięcy km ekspresówek i autostrad po nowym śladzie i nie wiem czemu miałby to być problem
@Sebastix: przecież kolej ma powstać, tylko nie będzie bezsensownie krzyżować się na lotnisku w polu
@loginnawykoppl: Bo kolei nie puszczasz po zadupiach jak ekspresówek, tylko musisz konkretnie wbijać nią do miast, a tam temat wywłaszczeń robi się problematyczny, bo wzdłuż linii kolejowych (istniejących) powstaje infrastruktura.
On ma tyle wspólnego z wolnością co krzesło ma wspólnego z krzesłem elektrycznym