Aktywne Wpisy
Techguy91 +152
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Polejmnie +195
W Wyborczej stabilnie od rana...
#heheszki
#heheszki
@Nowekonto1238: ale odróżnij "podoba mi się = jest fajnie" od "podoba mi się = dobrze mnie pekluje". Bo kobiety specjalnie udają, że między tym a tym nie ma różnicy, ale to dla kochanków z dużymi pytongami się szykuję. Nie dla kaków, którzy nie mogą dobrze jej przepeklować przez sa.dło.
https://ohme.pl/lifestyle/z-kim-kobiety-najchetniej-pojda-do-lozka-wola-facetow-z-idealnie-wyrzezbionym-cialem-od-tych-z-nadwaga/
@Plp_:
Jakiś dowód że każda?
@marcelus:
A czemu faceci to pedofile i guauciciele?
Komentarz usunięty przez moderatora
gowno prawda, prawie kazdy patus agresor ma zonke i kochanke
Twoje wyliczenia sa z dupy wziete, bo na twojego grubasa, ktory jest 1 na calej planecie przypadla rowniez jedna kobieta, jedna na planete xD to znacznie mniej niz
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hybristophilia
Z danych statystycznych wynika, że rzeczywiście jest częstsza u kobiet, ale co z tego? Większość ludzi jest hetero, a większość przestępców to kobiety. Odsetek mężczyzn jest jeszcze większy jeśli zawężamy przestępstwa do morderstw. Jeszcze większy przy morderstwach seryjnych.
Druga sprawa, że to częsty fetysz u kobiet, które doznały przemocy seksualnej. Większość ofiar tej przemocy to kobiety (nawet jeśli założysz kilkadziesiąt %
Badacze E. Robinson i P. Christiansen z Uniwersytetu w Liverpoolu to 19 letnie Iwonki?
Ten pierwszy z tego co rozumiem już nie żyje więc pominę jego dorobek żeby było ci trudniej się na niego wysrać.
Drugi Pan to:
Dr Paul Christiansen jest starszym wykładowcą statystyki. Interesuje go rzetelność badań ze szczególnym uwzględnieniem dokładności
Tylko że teraz zadajmy sobie pytanie. Ile jest w tym rozsądku, a ile prawdziwej miłości. Bo wiesz, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Faceci o ile nie są totalnymi
@cheery_nihilist: I tak i nie. Fetysze w większości sprowadzają się do
@Nowekonto1238: ty ale te jego "badanie" dawno obalono. Tu masz zastawienie kilku badan.
https://www.dailymail.co.uk/health/article-13118383/Do-women-REALLY-love-dad-bod-analyzed-research-type-male-physique-desirable-women.html
Znowu sie naprodukowales, ale gowno z tego wyszlo xD
@Nowekonto1238: jest jeszcze gadzi mózg. Ludźmi nadal sterują (za często) podstawowe programy biologiczne. Emocje i potrzeby oraz bezmyślna realizacja dotyczy nas wszystkich. Tak samo odczuwamy naturalny pociąg do młodszych. Faceci tak mają np. z zapładnianiem wszystkiego, co się rusza, a kobiety z poszukiwaniem
To podaj tytuły przykładowych książek.
@granulat_dla_POsmaku: Nieuk zawsze pozostanie nieukiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A) to ma, że fetysze na przestępców też są "tymi popularniejszymi", bo kobiety ciągnie (lub ich część, która nie jest też małą liczbą), bo kojarzą się z siłą, bezpieczeństwem, genami. Lub po prostu atrakcyjnością.
B) Masz rację. Niemniej mówię, fetysz z przestępcami wyskakuje