Wpis z mikrobloga

Za to w swoim otoczeniu znam mnóstwo grubasków z żonami, wiele kobiet mówi otwarcie, że podobają im się "miaczki".

@Nowekonto1238: ale odróżnij "podoba mi się = jest fajnie" od "podoba mi się = dobrze mnie pekluje". Bo kobiety specjalnie udają, że między tym a tym nie ma różnicy, ale to dla kochanków z dużymi pytongami się szykuję. Nie dla kaków, którzy nie mogą dobrze jej przepeklować przez sa.dło.
  • Odpowiedz
@OskarDeveloperski: o, wy blackpillowcy uwielbiacie "naukę" więc proszę, oto badanie w temacie, jedno z wielu:

https://ohme.pl/lifestyle/z-kim-kobiety-najchetniej-pojda-do-lozka-wola-facetow-z-idealnie-wyrzezbionym-cialem-od-tych-z-nadwaga/

Badacze E. Robinson i P. Christiansen z Uniwersytetu w Liverpoolu odkryli, że kobiety najchętniej statystycznie wybierają mężczyzn ze środka skali. Ich doświadczenie wykazało, że podczas randek Brytyjki zwracają uwagę przede wszystkim na mężczyzn z nadwagą. Wcale nie tych szczupłych i nie mięśniaków. Paniom teraz najbardziej podobają się panowie w typie „puszystych miśków”.

Co ciekawe, jeśli
  • Odpowiedz
@Nowekonto1238: wspaniala stronka "oh me" pudelek dla loszuniek, artykul napisany przez 19 letnia iwonke xDDDDDD probuj dalej, to ci nie wyszlo

Kobiety piszą tylko do tych bardzo znanych jak Bundy, Trynkiewicz czy Manson

gowno prawda, prawie kazdy patus agresor ma zonke i kochanke

Twoje wyliczenia sa z dupy wziete, bo na twojego grubasa, ktory jest 1 na calej planecie przypadla rowniez jedna kobieta, jedna na planete xD to znacznie mniej niz
  • Odpowiedz
@Plp_: typowe wychodkowe "nie znam się, a się wypowiem".

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hybristophilia

Z danych statystycznych wynika, że rzeczywiście jest częstsza u kobiet, ale co z tego? Większość ludzi jest hetero, a większość przestępców to kobiety. Odsetek mężczyzn jest jeszcze większy jeśli zawężamy przestępstwa do morderstw. Jeszcze większy przy morderstwach seryjnych.
Druga sprawa, że to częsty fetysz u kobiet, które doznały przemocy seksualnej. Większość ofiar tej przemocy to kobiety (nawet jeśli założysz kilkadziesiąt %
  • Odpowiedz
@OskarDeveloperski: jakie znaczenie ma co to za strona skoro to nie jest ich badanie a tylko je przekopiowali?

Badacze E. Robinson i P. Christiansen z Uniwersytetu w Liverpoolu to 19 letnie Iwonki?

Ten pierwszy z tego co rozumiem już nie żyje więc pominę jego dorobek żeby było ci trudniej się na niego wysrać.

Drugi Pan to:
Dr Paul Christiansen jest starszym wykładowcą statystyki. Interesuje go rzetelność badań ze szczególnym uwzględnieniem dokładności
  • Odpowiedz
@Nowekonto1238: ok, i to jest konkretny artykuł. Tylko nadal, ciągnięcie do ludzi ze średniej, to nie jest to samo, co ciągnięcie do gr0basów. I z tym się w pełni zgadzam, bo to jest właśnie normalność.

Tylko że teraz zadajmy sobie pytanie. Ile jest w tym rozsądku, a ile prawdziwej miłości. Bo wiesz, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Faceci o ile nie są totalnymi
  • Odpowiedz
A tak poza tym to nawet nie jest jakiś bardzo odjechany fetysz, jest ich mnóstwo i mają swoich zwolenników. Po prostu o niektórych usłyszycie częściej, np. tacy seryjni mordercy są bardzo medialni, więc o wszystkim z nimi związanym będą artykuły - również listach od fanek. Grube chłopy czy fetysz karłowatości tak nie pociągają mediów, ludzie o tym nie chcą słyszeć.

@cheery_nihilist: I tak i nie. Fetysze w większości sprowadzają się do
  • Odpowiedz
tylko bardzo możliwe, że tak jak pisałam te kobiety niczym się od swoich partnerów nie różnią. Z tego co widzę na patusów lecą patusiary i to całkowicie logiczne.

@Nowekonto1238: jest jeszcze gadzi mózg. Ludźmi nadal sterują (za często) podstawowe programy biologiczne. Emocje i potrzeby oraz bezmyślna realizacja dotyczy nas wszystkich. Tak samo odczuwamy naturalny pociąg do młodszych. Faceci tak mają np. z zapładnianiem wszystkiego, co się rusza, a kobiety z poszukiwaniem
  • Odpowiedz
@MajorKusiol: ale ja się tu nie wypowiadałam o fetyszu dużych kutangów, na których to głównie faceci mają obsesję, bo ciągle o tym gadają xD wiec to po pierwsze, chyba odpowiadasz złej osobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a po drugie jeśli miałabym strzelać to tak, duże kutangi są pewnie bardziej popularne niż skrajną otyłość, ale a) co to ma do tematu fetyszu przestępców, bo o tym była mowa;
  • Odpowiedz
@cheery_nihilist: odpowiadam na Twój konkretny wpis ;). Faceci mają na tym punkcie obsesję tak samo, jak kobiety na rozmiarze biustu, boczkach etc. Więc nie, nie w tym rzecz.

A) to ma, że fetysze na przestępców też są "tymi popularniejszymi", bo kobiety ciągnie (lub ich część, która nie jest też małą liczbą), bo kojarzą się z siłą, bezpieczeństwem, genami. Lub po prostu atrakcyjnością.

B) Masz rację. Niemniej mówię, fetysz z przestępcami wyskakuje
  • Odpowiedz