Aktywne Wpisy
TSR44 +471
ATAT-2 +761
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Na parfumdreams właśnie trwa noc wyprzedaży. Miały być ceny dla niemca w euro ale przez przypadek dali w złotówkach( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobaczymy czy wszystko anulują czy może coś przejdzie, każda rzecz zamawiam osobno
Jakiś kodzik jest? :)
Na szybko
Prada.lhomme eau 150ml 110zl
Gisada ambasador 50ml.zestaw 68zl
Gisada intense 100ml 108zl
Prada paradoks dla kobiet 50-150zl
ADP po 80-150zl w zależności od pojemności
Jedna prada przeszła mi w przygotowaniu do realizacji, druga anulowali
Pozostałe zamówienia w ogóle nie widnieją na koncie i nie dostałem maila z potwierdzeniem pomimo opłat, zobaczymy finalnie co z tego wyjdzie
Gisada - Ambassador For Men zestaw
Gisada - Ambassador Intense Eau de Parfum Spray 100 ml
Yves Saint Laurent - Jazz
Dolce&Gabbana - The One For Men (EDP)
Acqua di Parma - Blu Mediterraneo 150 ml
To co -80% to wlasnie z parfumdreams
scrollowac, zamawiac i czekamy na anulacje;p
https://perfumehub.pl/?sort=price-drop-30d-desc
"Masz prawo odstąpić od niniejszej umowy w ciągu czternastu dni bez podania przyczyny i zwrócić towar, pod warunkiem, że jest on w oryginalnym opakowaniu i nieużywany/nieuszkodzony. Ponadto oferujemy możliwość zwrotu do nas nieużywanych, nieuszkodzonych i oryginalnie zapakowanych przedmiotów do 180 dni od otrzymania."
[...]
"Oprócz ustawowego prawa do odstąpienia od umowy mają Państwo możliwość skorzystania z
Czyli w teorii jedna cebula przeszła
Ciekawe co z resztą bo problem braku rejestracji maila i zamówienia widzę, że miało kilkaset lub kilka tysięcy osób