Aktywne Wpisy
Viado +19
Też macie wrażenie że młodzi tak narzekają na ceny mieszkań i wynajmu a tymczasem oczekują że będzie ich stać na własnościowe mieszkanie w centrum warszawy jednocześnie wydając kupę hajsu na egzotyczne podróże 3 razy w roku, 5 koncertów latem, leasing samochodu oraz łażenie po knajpach 3 razy w tygodniu?
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Gours +52
Sportowo to my znikamy. Jakiekolwiek perspektywy mamy de facto tylko w piłce nożnej. W zimowych już praktycznie po nas - w biathlonie po Sikorze nikogo nie ma, po Kowalczyk w biegach też, w skokach nasza elita ma prawie 40 lat i nikt nowy sensowny nie wchodzi xD
Te Igrzyska też pokazały, że w tych ciężkich sportach już nas nie ma. Pchanie kulą nie istnieje, Włodarczyk 40-letnia już kończy, Fajdek i Nowicki to samo. W tych wszystkich skokach wzwyż, trójskokach itd. nie istniejemy. W bieganiu to se mogą powalczyć w Mistrzostwach Europy xD
Jedynie więc w piłce możemy się jako tako trzymać, no i standardowo w siatkówce (ale to też dzięki temu zapewne, że ona prawie nikogo nie interesuje xD). W tenisie jest Świątek i to tyle dobrego co możemy zaoferować…
W
Te Igrzyska też pokazały, że w tych ciężkich sportach już nas nie ma. Pchanie kulą nie istnieje, Włodarczyk 40-letnia już kończy, Fajdek i Nowicki to samo. W tych wszystkich skokach wzwyż, trójskokach itd. nie istniejemy. W bieganiu to se mogą powalczyć w Mistrzostwach Europy xD
Jedynie więc w piłce możemy się jako tako trzymać, no i standardowo w siatkówce (ale to też dzięki temu zapewne, że ona prawie nikogo nie interesuje xD). W tenisie jest Świątek i to tyle dobrego co możemy zaoferować…
W
Tak właściwie, to nigdy, koński odwłoku w Internecie nie wyzwałem ani ciebie, ani twojej rodziny. Wyzywałem jedynie delikatnie przecweIonego, ale to jest obowiązkiem każdego obywatela tego świata. Jak ty puszczałeś moje przeróbki na swoim mlecznym gównie, to było super, hehe pozdro mleczny, śmieszne knurzysko przyspawane do wersalki ogląda, nawet nie wie co, a ty sobie zgarnąłeś hajsik za wyświetlenia na mlecznych gównianych filmikach.
Gwoli ścisłości - nie szkoda mi samego kanału, subów, czy czegokolwiek, tylko zmarnowany czas na stworzenie filmów, które jednych rozweseliły, innych wkurzały, ale to była fajna... niespodzianka. Nie wadziłem nikomu, robiłem swoje, ty, koński odwłoku używałeś moich filmów, promowałeś na starym kanale majora, to też było fajnie, ale jak zaczęła się nagonka na ciebie, koński odwłoku , szczególnie od wczoraj, jak przegrałeś sprawę z Olgierdanem, to widzę, że wyżywasz się już konkretnie na wszystkich, nawet już neutralnych, bo wcześniej jakoś nie zgłaszałeś, a przecież mogłeś, więc czemu teraz i czemu filmy, w których są największe kłótnie? Tfu, koński odwłoku
Spasły koński odwłoku - jeśli masz chociaż minimum honoru, usuń przynajmniej wszystkie filmy na swoim gównokanale mleczne gówno na których Pies Airmax puszczał dla knura moje przeróbki, ale wpierw wylicz przychody ze wszystkich łącznie i wyślij na cel charytatywny. Ale ja wiem, że nie zrobisz ani jednego, ani drugiego, bo masz zbyt miękki odbyt, jak na koński odwłok
W każdym razie jbać wszystkich spijaczy śmietany, argentyńskich piłkarzy, otyłe podgardla, szympansy, łysiejące weganiny z zestawem deficytu witamin i inne pijackie psie odpady bez honoru, TFU na ludzi spijających śmietanę z końskiego odwłoka
Oczywiście już o wiele wcześniej zrobiłem sobie backup swoich filmów, tak na pamiątkę, ale i też dlatego, że wiedziałem, że prędzej czy później nastąpi zgłaszanie moich, CHOĆ MOGŁEM ZGŁOSIĆ TEŻ Z MLECZNEGO GÓWNA, BO SIĘ POJAWIŁO W NARZĘDZIACH JUTUBY, ŻE ZOSTAŁY UŻYTE MOJE MATERIAŁY NA KANALE MLECZNE GÓWNO i na luzie mogłem zgłosić, ale tego nie zrobiłem, choć nie podobało mi się, że ani razu nie zostałem zapytany, czy chcę, aby moje filmy były pokazywane na mlecznym gównie, bo może nie chcę mieć nic wspólnego z kanałem mleczne GÓWNO
Wal się ty, fotowoltaiczna hieno i wszyscy spijacze śmietany
#kononowicz #patostreamy
A i #!$%@?ć wiadomo kogo! Mam nadzieję że jesteś z siebie dumny wieśniaku z gór. życzę surowego wyroku i szybkiego bankructwa.
@jqdro: trzeba było chwilę wstrzymać się od kasowania kanału lub zadbać o to wcześniej → istnieją strony takie jak Odysee czy Rumble, które automatycznie kopiują zawartość całego kanału na swoje serwery. Choć w twojej aktualnej sytuacji już nie ma to znaczenia, możesz sobie zobaczyć jak to działa na przykładzie mojego kanału na YouTube i
https://odysee.com/@Wkl%C4%99s%C5%82yMajorSuchodolski:3
Prowadziłeś najlepszy kanał okołoszkolny.
W każdym razie liczę na powrót muzycznych przeróbek