@JIDF: I jak tu walczyć za własny kraj i rodaków, którzy mają cię 'gdzieś'? Jeśli tak to by wyglądało w Polsce, to ja już bym wolał iść do pierdla, niż walczyć a później patrzeć na coś takiego.
@JIDF: Kobiety swoim działaniem robią ukraińskim mężczyznom więcej krzywd i przykrości aniżeli cała, kilkuletnia ruska propaganda. To co robią te kobiety dzieje się naprawdę. Chłop siedzi w okopie, a jego kobieta zdradza go na Zachodzie.
@JIDF aaaa to fejk ruska propaganda, Ukrainka nigdy by czegoś takiego nie zrobiła, to najwierniejsze kobiety na świecie, nie są materalialistyczne a masowa skala rozwodów w ukr to też ruska propaganda uaaaaa
@yungdupa: Patriotyzm to zabijają takie jednostki jak ty. Bo jak patrzę na takich "rodaków" jak wy, ojkofobów promujących wszelkiego rodzaju degrengoladę to rzygać mi się chce.
@Kot_Mosznozgniot: jesteś w stanie znienawidzić swojego rodaka bo ma inne poglądy od ciebie i nazywasz się patriotą? na tym opiera się twoja miłość do ojczyzny, na nienawiści do drugiego człowieka?
swoją drogą jak twierdzisz że ktoś "zabija" patriotyzm to #!$%@? z ciebie a nie patriota xD ja to zawsze myślałem że patriota to kocha swoją ojczyznę niezależnie jaka ona by była, a ty twierdzisz że patriotyzm zabijają ludzie którzy cyt.
@yungdupa: Nie. Po prostu nie lubię gdy ktoś z uporem godnym większej sprawy doprowadza do takiego stanu w którym człowiek zadaje sobie pytanie czy za takie jednostki warto walczyć.
I jak tu walczyć za własny kraj i rodaków, którzy mają cię 'gdzieś'?
@Kot_Mosznozgniot: nie robić tego. Grasz w otwarte karty z wojskowymi. Jak powiedzą, że masz jechać na front dajesz im do zrozumienia, że w dniu przyjazdu od razu oddajesz się do niewoli albo dezerterujesz, że nie masz zamiaru walczyć za kraj, dla którego jesteś karaluchem, sprzedasz przeciwnikowi wszelkie informacje jakie tylko będziesz miał i w ogóle masz Polskę w dupie.
Jeśli tak to by wyglądało w Polsce, to ja już bym wolał iść do pierdla, niż walczyć a później patrzeć na coś
@Kot_Mosznozgniot: to walczysz za kraj czy za jednostki? poza tym, czy te jednostki nie są Polakami, a przynajmniej obywatelami Polski których żołnierz ma bronić?
przyznaj się, po prostu tchórz z ciebie a nie żaden patriota xD
@yungdupa: Jednostki składają się na całokształt kraju i są jego integralną częścią. A przeciętny żołnierz, czy też w tym przypadku poborowy też jest człowiekiem i ma swoją cierpliwość, która może się skończyć tym samym powodując, że lufy karabinu zwrócą się w drugą stronę.
Nie jestem tchórzem, natomiast chciałbym cię poinformować, że nie ma tu się z czego śmiać, bo śmierdzące kacapy mają głęboko w dupie jakiekolwiek zasady i normy, więc
@yungdupa: Jednostki składają się na całokształt kraju i są jego integralną częścią. A przeciętny żołnierz, czy też w tym przypadku poborowy też jest człowiekiem i ma swoją cierpliwość, która może się skończyć tym samym powodując, że lufy karabinu zwrócą się w drugą stronę.
@Kot_Mosznozgniot: i to miałoby nadszarpnąć twój patriotyzm? byłbyś w stanie mordować innych ludzi, swoich rodaków bo robią cos co ci się nie podoba? czy patriota
@yungdupa: W historii wielokrotnie działo się coś co określamy terminem "wojna domowa" więc są jednostki, które by się tego dopuszczały. Ja bym w tym nie brał udziału, gdyż jak już wspominałem, nie zamierzam wstąpić do wojska i walczyć za ten kraj który został doprowadzony do obecnego stanu wraz z ludźmi, którzy go zamieszkują.
Nie zamierzam strzelać do własnych obywateli, bo nie mam zamiaru się do tego mieszać. Co prawda zaczęli
Co tam widzowie #kanalzero i #stanowski ? stanowski to taki fajny dziennikarz jest nie? wcale nie szczurek pokroju mazurka i ziemkiewicza xDD wykopki jak dali się wyruchać :)))
To samo byłoby z naszymi witaminkami za które cucki by chciały oddać życie xDDD
Kobiety to mega egoistyczne bestie.
Rżnij karabinem w bruk ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kopytnik_1: Wszystko działało puki były zasobem.
Ale kobiety nie maja obowiązku wojskowego, bo rodzą dzieci i dzięki temu później państwo po wojnie się odbudowuje intzelu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
swoją drogą jak twierdzisz że ktoś "zabija" patriotyzm to #!$%@? z ciebie a nie patriota xD ja to zawsze myślałem że patriota to kocha swoją ojczyznę niezależnie jaka ona by była, a ty twierdzisz że patriotyzm zabijają ludzie którzy cyt.
@Kot_Mosznozgniot: nie robić tego. Grasz w otwarte karty z wojskowymi. Jak powiedzą, że masz jechać na front dajesz im do zrozumienia, że w dniu przyjazdu od razu oddajesz się do niewoli albo dezerterujesz, że nie masz zamiaru walczyć za kraj, dla którego jesteś karaluchem, sprzedasz przeciwnikowi wszelkie informacje jakie tylko będziesz miał i w ogóle masz Polskę w dupie.
przyznaj się, po prostu tchórz z ciebie a nie żaden patriota xD
Nie jestem tchórzem, natomiast chciałbym cię poinformować, że nie ma tu się z czego śmiać, bo śmierdzące kacapy mają głęboko w dupie jakiekolwiek zasady i normy, więc
@Kot_Mosznozgniot: i to miałoby nadszarpnąć twój patriotyzm? byłbyś w stanie mordować innych ludzi, swoich rodaków bo robią cos co ci się nie podoba? czy patriota
Nie zamierzam strzelać do własnych obywateli, bo nie mam zamiaru się do tego mieszać. Co prawda zaczęli