Aktywne Wpisy
Feijoa +1
Czy tylko mi ciągle zdarzają się takie chore akcje na drodze, czy może ludzi w tym kraju już kompletnie popaprało? Wczoraj jakiś chłopak próbował mnie przejechać na pasach, a w sobotę jakaś dziewczyna tak bardzo próbowała na mnie najechać, że aż nie wyrobiła się na zakręcie i musiała wycofać. Ja nie jeżdżę jakoś dużo, ale takie chore akcje zdarzają mi się nagminnie - np. jakaś kobieta dosłownie próbowała mnie staranować na pustym
MajsterZeStoczni +112
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
Ewentualnie podsunąć bebechy żebym sobie pozamawiał osobno i wszystko współgrało ze sobą. Komputer ma służyć do pracy, ale do gier również, fajnie jakby nowości wszystkie w zadowalającej jakości śmigały i żeby w przyszłości można było wymienić np grafikę na lepszą
Dziękuję z góry
#komputery
#pcmasterrace
#kiciochpyta
@nativictor: uuu, czemu tak słabo? Więszkość współczesnych modeli QHD czy 4K zaczyna się od 27".
@nativictor: hmmm, wypadałoby mi zrobić autoreklamę: #majk3lskladapcty zawsze zaprasza na pw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nativictor: a co to za praca dokładnie? Rendering, obróbka wideo 4K, CAD, CAM?