Aktywne Wpisy
ambasador_przegrywu +184
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
Obejrzałem debatę na Onecie Gibały vs Miszalski. Nie ukrywam, że jestem pro-Gibała, ale obiektywnie, Miszalski brzmi jak rasowy polityk - Gibała ewidentnie się denerwuje i to widać.
Niemniej jednak, widać, że Miszalski nie jestem kandydatem zmiany - jest kandydatem kontynuacji obecnej polityki. Pytanie o spółkę zarządzającą budową parkingów P&R to jakieś kuriozum. "Odkryliśmy nieprawidłowości" - #!$%@?, przecież to wy nią zarządzaliście. Medal za to chcecie? Plus to, że Miszalski był w pierwszym rzędzie na imprezie pożegnalnej Majchrowskiego. Iks #!$%@? de. Gibała na strzała wymienia ulice, na których występują problemy, Miszalski górnolotnie mówi o "byciu zaufanym partnerem premiera".
Poważnie nie rozumiem jak ktoś może głosować na Miszalskiego, wyłączając zwolenników KO. Imo debata wygrana przez Gibałę, mimo że mówcą jest gorszym.
edit: chyba że mowa o jakiejś innej, oglądałem na Onecie i ta się zaczęła o 18
Wybór na gibale to cień szansy ze ktoś zajmie się tym skuriwalym miastem. Ale będzie się musiał dogadać z każdym .
Wybór na miszalskeigo to wybranie pionka a władza będzie w Warszawie. Plus taki ze będą stawnoic większość i nie
Gibaly można nie lubić ( sam nieprzepadam) ale jak trzeba ogarnąć park, wysłuchać mieszkańców, posprzątać rudawe albo cokolwiek podobnego to on tam jest i działa. Z różnym skutkiem ale jest.
Miszlaskiego tak już wcześniej pisałem wyciągnęli i zrobili mu kampanie. Gdyby nie fakt że jest z
To że jest znany w środowisku polityków to mnie najmniej interesuje.