@Abrakadabror: Gram, ale w sumie tylko gram, a nie wszystkie opcje potrafie właczyć:) stąd pytanie o te procenty. I nigdy nie wiem jak wpisać, by migało na mapie miejsce, które chcę pokazać:) Żadne śmieszkowanie, starość nie radość, a pograć się jeszcze chce...
@sinusik: Sądziłem,iż sobie jaja robisz ze mnie stąd moja odpowiedź.Bez urazy pomidorów nie da się wyłączyć :) A żeby migało miejsce na mapie naciskasz crtl i jedziesz myszką na mape i tam klik.ot cała filozofia.
@Abrakadabror: XVM, tekstury z zaznaczonymi słabymi punktami, ulepszenia mapy. Przecież te mody całkowicie zabijają klimat starć pancernych z czasów 2WŚ. Szczególnie te tekstury wyglądają okropnie.
@Abrakadabror: Jeśli tak to po co w ogóle dawać historyczne maszyny? Równie dobrze mogły to być poduszkowce z laserami. Pomimo tego że w bitwach najczęściej są pomieszane czołgi różnych nacji, to i tak klimat jest i jak dojdą bitwy historyczne to może być jeszcze lepszy. Natomiast te mody to są praktycznie cheaty i powinny zostać zabronione.
Bez nich też można osiągać dobre wyniki jeśli się umie grać.
Wynik bitwy psia mac weekendowy.
#wot #worldoftanks #weekend #p------------e
Komentarz usunięty przez moderatora
@Abrakadabror: To już wiem skąd te pomidory się wzięły. A jak to włączyć?
Dla mnie liczy się łatwość eksetrminacji niewiernych a nie wygląd otoczenia.
Bez nich też można osiągać dobre wyniki jeśli się umie grać.
Jak jesteś taki dobry to osiągaj sobie dobre wyniki bez modów mi to lotto.A te bitwy historyczne to czuję,iż będą niezłym burdelem.