Aktywne Wpisy
LagorL +19
Moja #!$%@?ęta matka która nie potrafi zaakceptować tego, że ma syna przegrywa poprosiła moją siostrę o to, żeby załatwiła mi samice do randeczki, a ta bezrozumna istota jej przyklasnęła. Następnie wierciły mi obie przez miesiąc dziurę w brzuchu, żeby poszedł na tę randkę i niestety pękłem i to zrobiłem dla własnego spokoju.
I dziś chł000p wrócił z randeczki. Szczerze mówiąc to płakałem w drodze powrotnej. Dlaczego?
Siostra opowiadała, że koleżanka jest mega
I dziś chł000p wrócił z randeczki. Szczerze mówiąc to płakałem w drodze powrotnej. Dlaczego?
Siostra opowiadała, że koleżanka jest mega
EarpMIToR +2
idę sobie wieczorem z ziomeczkiem do innego ziomeczka, niesiemy browarki, humory adekwatne do planów miłego alkoholizowania się przez resztę wieczoru i nocy kawałek też
patrzymy, a tu policja jedzie, miga kogutem, ale bez sygnału. trochę zdziwienie ale obserwuję co się będzie dalej działo. policja przejechała kawałek, a za nią, zza rogu wyłania się #!$%@? chmara cyklistów, no ja #!$%@?ę!
#!$%@? sobie stwierdziły że w piątek wieczór w asyście policji zajebią całą drogę swoimi rowerami, bo jacy to oni #!$%@? aktywni i alternatywni, no ja jebe. jadą na tych swoich kozach, lampek over 9000, po oczach świecą pedałowicze #!$%@?, z bananami na mordach dzwonią dzwonkami a jeden to miał nawet #!$%@? radio. no i tak #!$%@?ą, świecąc, hałasując, i zajmując drogę bo HURR DURR WYSPORTOWANI TACY AKTYWNI I RADOŚNI PIĄTEK WIECZÓR A MY NA ROWERACH TAKA AKCJA HAPENING I PERFORMĘS #!$%@?
no i #!$%@? mnie, humor popsuty, a wieczór tak ładnie się zapowiadał. i nawet kabanos w hotdogu z małpka ekspres przestał smakować i zrobił się jakiś taki wyschnięty
#boldupy #aktywni #cykliscy #rower #pedalujo #oswiadczenie
albo #!$%@? ci aktywni, O PACZCIE JAKI JESTEM AKTYWNY, DZISIAJ 3 GODZINY W WOLONTARIACIE, POTEM 20KM ROWEREM I JESZCZE ZDĄŻYŁEM PARĘ JEŻY URATOWAĆ W COTYGODNIOWEJ AKCJI RATOWANIA JEŻY
A TUTAJ MOJE UŚMIECHNIĘTE ZDJĘCIE Z UŚMIECHNIĘTYMI NIEPEŁNOSPRAWNYMI DZIEĆMI
A TUTAJ JESZCZE ZDJĘCIE Z MOJĄ UŚMIECHNIĘTĄ ŻONĄ, JAK JESTEŚMY NA AUTOSTOPOWEJ WYCIECZCE PO AUSTRALII
i piszą tacy jeszcze #!$%@? jakieś programy open source albo #!$%@? filmiki