Przypominajka o sekciarzach tuska/ PO/ KO i ich podwójnych standardach. 500+ z ostatnich lat to złodziejstwo i karmienie patologii ale juz od pazdziernika podniesione do 800 jest ciekawym programem pomocy potrzebującym a budżet to na miękko zniesie. No i z podatków tak jakos lżej schodzi (。◕‿‿◕。)
@thorgoth: nie wiem co ma krzyś bosak do wpisu ale ja znam wyborców, którzy nawet tutaj komentowali i puszczali narracje ze ludzie sie przekonali do 500-> 800+ bo ludzie sie zmieniają całe zycie xDDDD Zreszta polecam wejsc w archiwa i zobaczyc co działo sie pod tagiem kazdego jednego dnia a co dzieje sie teraz . Makiem zasiane
@CamusVevo: no no, 9 min po moim poscie zdążyłeś przewalić tagi i posprawdzać xD sekciarze nie chca nawet w to wierzyc ze wczoraj #!$%@? po rozdawnictwie a dzisiaj japa na krótko bo pan, który miał byc wybawicielem sam zabrał sie za wspieranie rozdawnictwa
@banicjant997: zescrapowałem i wykorzystalem API GPT4 zeby mi znalazło, zajęło mi to nawet nie 9 minut tylko 5 :) no więc kłamczuszku jakie jeszcze chochoły powymyślasz?
#takaprawda #koalicjadeweloperska #nastart #heheszki #polityka #sejm #wybory #bekazpodludzi
Zreszta polecam wejsc w archiwa i zobaczyc co działo sie pod tagiem kazdego jednego dnia a co dzieje sie teraz . Makiem zasiane