Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +117
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Ja jestem Jakby to powiedzieć "tym po lewej" a wy?
źródło: temp_file4667243059175849911
PobierzBardziej pasuje do was lewa czy prawa strona
A to tak w ramach żartu, bo równie dobrze ja mogłabym napisać o was, hejtujących tu pokemonice za to że wolą chada.
To typowy Incel kiedy uśmiechnie się do niego dziewczyna którą gardzi.
źródło: IMG_7493
Pobierz@sameowoce: To na czym polega różnica?
Ok, wiec tak: szara myszka to dziewczyna nie wyróżniająca się z tłumu, przeważnie naturalna i bez przebojowości. Sierota natomiast to ubogo ubrana, niezadbana i tak naprawdę nieobliczalna dziewucha której nie wiadomo co po głowie chodzi.
Bo wygląd ważny jest dla ludzi płytkich i mało inteligentnych.
@sameowoce: Czyli gość zaliczający codziennie inne laski z tindera, ale hejtujacy je w necie/irl to incel? Na takim kimś chyba nie zrobi wrażenia uśmiech randomowej dziewczyny. Ciekawe jest też, że nie znasz żadnego incela, ale uważasz, że wiesz jak się zachowują w rzeczywistości.
Napisałam wyraźnie kogo uważam za incela, kogo za szarą myszkę i że można ją pomylić z sierotą. Napisałam ze ludzi czyni inteligencja którą większość ludzi być może jest obdarzona(niech ci będzie?), ale jej nie używa a nie używana zamiera.
@sameowoce: Po prostu to co piszesz nie trzyma się kupy i wygląda jak jakieś fantasy.
Na hejtującego baby istnieje już określenie i jest to „mizogin”. Nie wiem, po co językowi polskiemu drugie słowo oznaczające to samo.
Pozwólcie nam, prawikom wbrew własnej woli, mieć na siebie jakieś określenie składające się z jednego, krótkiego słowa. Chyba nie jest to zbyt wygórowana i niemożliwa