Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +93
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +141
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
- Tester (manulny, automatyczny - bez znaczenia)
- Frontend
programista CRUD backend Java + Spring Boot
programista CRUD backend C# + .NET
sytuacja tam jest gorsza niż na frontendzie i w testsach.
Dosłowanie KAŻDA uczelnie ma głownie Jave/C# przez większość studiów, każdy bootcamp to również Java + C#, każdy samouk sięga również po Jave/C# bo to najłatwiejsze języki, gdzie se klepiesz CRUD a o zarządzanie pamęcią nie musisz martwić i nawet nie słyszałeś o czymś takim jak WSKAŹNIK lub wskaźnik
@iluvmypickle: a ja dzis widzialem widelki do 15k na b2b..
ale co do samego kodu to też dużo frontendowców pisze
@iluvmypickle: Jakie to ma znaczenie jeśli 90% z nich aplikuje na ślepo wszędzie, a nie przejdą nawet screeningu CVki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałem sobie apke napisać, wziąłem reacta i co mogło pójść nie tak? Wszystko. Biorę dokumentację i połowa nie działa. Pytam znajomych frontów to mi mówią, żebym wziął dokumentację w necie bo lepsza. Potem, że jeszcze coś. Ogólnie to się kłócili jak coś trzeba robić w tym reakcie między sobą, Devi z jednej firmy, gdzie cały front w react. 2 tygodnie się męczyłem,