Aktywne Wpisy
olcayn +331
Myślicie, że beka0 to szczyt bezczelnego rozdawnictwa? To patrzcie #!$%@? na to XDDD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
W Katowicach Krupa 66.5% raczej nikogo z Katowic to nie dziwi. Człowiek dobrze robi, jest doktorem nauk technicznych ma poparcie KO.
A jago przeciwnicy? Ponizej 10%
Leszek Piechota - stary pisowiec
Dawid Durał - żonobijca, awanturnik, bez osiągnięć
Marek Strzałkowski - koleś przed czterdziestką ze średnim wykształceniem, robi w IT pewnie drukarki podłącza.
Jacek Budniok - konfederacja i wszystko jasne
Wyniki województwa śląskiego
KO: 33.9%
PIS: 30.6%
TD: 9.3%
Fajnie PIS dostał w dupę.
Z Bogucic to by jakieś nowe tramwaje puścili szybko w stronę Warszawskiej jak pętla po Silesią, a nie więcej dróg.