Wpis z mikrobloga

Nienawidzę swojej mordy i wzrostu. Znaczy dobra o ile czasem widuję podobnych chłopów wzrostowo do mnie z dupami to moja morda jest wyjątkowa w paskudności i ciężko to przebić. Coś jak połączenie Kononowicza i quasimodo. Duzo luźnej skóry wokół ust, wokół oczu i na policzkach.Brwi nierówne nietrzymające się oczu. Dziury po trądziku i po ospie. Wielkie pory. Jedna powieka opadnięta. Usta wielkie, nierówne. Nos jak u świni bez ostrych rysów. Ostrej żuchwy brak, wysunięta szczęka- progenia. I wisienka na torcie= zakola i ogólnie okropna linia włosów.

#przegryw
#blackpill
  • 4
  • Odpowiedz
@katu23: kiedys będziesz w wieku że wygląd ci nie będzie tak przeszkadzał. Warto się skupić na tym ile super rzecz robi dla nas nasze ciało. Jest w stanie udźwignąć tyle kg, pływać, skakać, czemu na tym by się nie skupić?
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka

mi takie myślenie pomogło ¯(ツ)/¯ piękna ani idealna nigdy nie będę to mogę chociaż cieszyć się że nie jestem niepełnosprawną

Cieszę się że to tobie pomaga ale raczej większość osób na tym tagu jakość bardzo nie pociesza fakt że są np: Bardziej ładniejszi i mądrzejsi od ludzi z Downem
  • Odpowiedz