Wpis z mikrobloga

@scotieb uwaga już wam mówię co powiedzialalny gdyby nie kłamała xd:
Wchodzę sobie na tindera/Badoo, o już od wczoraj 120 polubien, zobaczmy czy jest jakich Chad.... O ten za niski, ten łysy, ten ma krzywy nos, o ja #!$%@? patrzcie jaki ten ma śmieszny wyraz twarzy, ten ma słaba szczękę, ten jest zbyt kościsty, ten spoko ale coś w nim jest nie tak ... 90 chłopa later o jest Chad, o kurde!
  • Odpowiedz
@Luke_Skywalker88: to teraz przedstaw tok postępowania jakby taka kobieta postąpiła mając 120 lajków a nie patrząc w ogóle na zdjęcia i zakładając że opisów sensownych tam nie ma.
  • Odpowiedz
@scotieb: ja nie WielkiNos ale testowo odpaliłam tindera kilka dni temu. Faktycznie lajki leciały chyba ale ja bez żadnego premium i tak tego nie widziałam. To co mi się wyświetlało to jedno zdjecie, nie ogarniałam gdzie są opisy, jak obejrzeć inne zdjęcie, i tak odruchowo przesuwałam aby, ciągle wyskakiwały jakieś inne okienka, reklamy premium i innych bajerów, ciągle coś błyskało i migalo dosłownie jak w kasynie internetowym, ja się nie dziwię
  • Odpowiedz
@Erikaa autorowi/autorce wpisu ewidentnie chodzi i to, aby wywołana osoba przyszła i powiedziała jak to kobiety mają źle w randkowaniu.

A ja swoim komentarzem chciałem pokazać, że nie mają #!$%@? źle, bo mają taki wybór, że ja #!$%@?.

Dodatkowo standardowy mężczyzna jest w stanie przeboleć mankamenty urody kobiety (nie jakieś drastyczne), jeśli jest pociągająca charakterem. Kobiety natomiast najczęściej nawet nie dadzą szansy komuś nie pociągającemu w 100% dla niej, żeby mógł pokazać
  • Odpowiedz
@Luke_Skywalker88: uważam że kobiety też są na spokojnie w stanie zaakceptować jakąś wadę gdy są, inne zalety ale nie o tym post. Wiem że uważasz że kobiety mają zajebiscie bo mają zajebisty wybór, ale pytam serio jak technicznie jakbyś był kobieta która na tinderze ma 120 lajków i to są dla niej obcy ludzie i widzi tylko zdjęcia bo pan nie raczył opisać swojego charakteru, zainteresowań itp, jakbyś wybierał te kilka
  • Odpowiedz
@Luke_Skywalker88: jakiegokolwiek kryterium osoba nie zastosuje - czy to będzie wygląd, czy treść opisu czy kurde nie wiem różowa czcionka to i tak ze 120 osób wybierze 5 do pogadania.
  • Odpowiedz
@Luke_Skywalker88: nie twierdzę że nie, ale jak będzie średnie zdjęcie i brak opisu albo coś w stylu "napisz a się dowiesz" to poleci automatycznie w lewo. Średnie i zdjęcie i opis może zaciekawić osobę która czyta opisy, a jak kogoś tylko wygląd interesuje to i tak na którymś etapie oleje (profil, zdjęcie czy randka).
  • Odpowiedz