Aktywne Wpisy
Emil_L +47
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
prawiczek92 +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wydaje mi się, że to pokutuje mentalność sowiecka. Napchany bebzun to oznaka sukcesu i majętności.
#niebieskiepaski #bieliznaboners #modameska #looksmaxing
Które są z tobą dla kasy, a nie dla ciebie, a w międzyczasie dupczą się z atrakcyjnymi mężczyznami.
Zawsze mnie zdumiewało podejście bogatych facetów i innych gołodupców z ambicjami na kasę, którym wydaje się, że pieniądze załatwiają wszystko. Nie mogę zrozumieć ich krótkowzroczności i naiwnego przekonania, że są obiektem
Ile nadmiarowych kg?
@AlexBrown: porównujesz ogarniętych ludzi z pato bogaczami i się dziwisz że coś nie wychodzi, poza tym z takich słynnych bogacz to musk akurat idzie w bebzun XD i swoją drogą ci z pierwszych okładek gazet raczej będą chcieć wyglądać dobrze w artykule o top100, a taki "dziedzic dino" to ma sporą drogę do tej topki
@AlexBrown: imo wiele osób ma ten hajs okupiony nadgodzinami, stresem, śmieciowym żarciem i nie zostaje im nic wolnego czasu, który mogliby poświecic na siłownie. Wszystko w imię kasy, bo kiedys byli biedni i wiedzą jak to jest nie miec nic
@AlexBrown: Poprawka* To jest raczej kwestia tego, że większość ludzi po prostu nie dba o siebie i częściowo nie jest to dziwne bo sporo osób nie ma zwyczajnie czasu na to. Ta bieda jakby jest kwestią drugo rzędną bo nawet, aby się jakoś tam ok odżywiać nie musisz milionów monet wydawać.
@AlexBrown: A jak masz 6sciopak na brzuchu i przystojna morde to niby nie sa tylko dla 6sciopaka i przystojnej mordy? Bo chyba nie ogarniam.
@Tylko_mleko: Tak, ale Twoje ciało to część Ciebie, a pieniądze nie są częścią Ciebie. I w przypadku ładnego ciała otrzymujesz szczere pożądanie, a nie udawane jak w przypadku pieniędzy. @AlexBrown
@AlexBrown: Skoro próbujesz szufladkować ludzi bo ktoś jeździ dobrą furą to właśnie to robisz. Beka z ciebie hipokryto.