Aktywne Wpisy

marcpol +268
Cześć, przygotowałem kalkulator programu kredyt mieszkaniowy na start nazywanego również kredytem 0% i znalezisko.
https://wykop.pl/link/7413829/kalkulator-nowego-programu-kredyt-mieszkaniowy-na-start-kredyt-0
W kalkulatorze zawarłem następujące funkcjonalności:
-zależność oprocentowania od liczby dzieci,
-maksymalna kwota kredytu z dopłatami zależna od liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność maksymalnej kwoty kredytu od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-kryterium dochodowe w funkcji liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność kryterium dochodowego od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-powiązanie powierzchni maksymalnej od liczby
https://wykop.pl/link/7413829/kalkulator-nowego-programu-kredyt-mieszkaniowy-na-start-kredyt-0
W kalkulatorze zawarłem następujące funkcjonalności:
-zależność oprocentowania od liczby dzieci,
-maksymalna kwota kredytu z dopłatami zależna od liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność maksymalnej kwoty kredytu od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-kryterium dochodowe w funkcji liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność kryterium dochodowego od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-powiązanie powierzchni maksymalnej od liczby
źródło: kalkulator
Pobierz
sylwia-bernacka +55
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Na wstępie witam wszystkich Mirków i mirabelki serdecznie. Chociaż od lat jestem uzytkowniczką portalu nigdy nie miałam potrzeby zakładania konta.
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
źródło: IMG-20240410-113734
Pobierz

![Sabine Hossenfelder o swojej karierze jako Pani fizyk [eng]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/53ab4d92978ddd1f84968c6d743d9538087273f3a7fd959735e14525bc21135d,q70.jpg)

Jestem skromny fanem jazdy na rowerze (coś ok 2k km w poprzednim roku więc nie za wiele). Jeżdżę na starszym tribanie 540 z jakimś casualowym siodełku. Strój w jakim jeżdżę to 100% chińczyk, w którego wszedłem posiadanie ze względu na wielodniowe wyjazdy rowerowe ponieważ na zwykłych przejażdżkach nie miałem problemu z tyłkiem.
Z kim nie rozmawiam to dostaje wiadomość typu "stary kup sobie dowalony strój, najlepiej szyty na miarę" no i fajnie ale taki oto strój jest dość kosztowny a rower to jest taki trzeci mój sport na ten moment. Jeżdżę od paru lat systematycznie ale no nie za wiele. Raczej wolałbym zakupić nowy strój za nieco więcej wiedząc, że będzie to totalnie co innego niż to co mam teraz (no a jest trochę średnie) a przy okazji nie widzi mi się wydawać na zestaw jakieś ok. 600zł. Czy takie tańsze stroje dają radę czy to nie różni się za wiele od chińczyków. W jaką firmę iść, żeby nie przepłacić. Nie wiem nie znam się nie orientuje się ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak co nie wejde w neta, żeby poszukać to nigdy nie znajduje odpowiedzi na moje pytania