Wpis z mikrobloga

Witam serdecznie użytkowników tagu #rower
Jestem skromny fanem jazdy na rowerze (coś ok 2k km w poprzednim roku więc nie za wiele). Jeżdżę na starszym tribanie 540 z jakimś casualowym siodełku. Strój w jakim jeżdżę to 100% chińczyk, w którego wszedłem posiadanie ze względu na wielodniowe wyjazdy rowerowe ponieważ na zwykłych przejażdżkach nie miałem problemu z tyłkiem.
Z kim nie rozmawiam to dostaje wiadomość typu "stary kup sobie dowalony strój, najlepiej szyty na miarę" no i fajnie ale taki oto strój jest dość kosztowny a rower to jest taki trzeci mój sport na ten moment. Jeżdżę od paru lat systematycznie ale no nie za wiele. Raczej wolałbym zakupić nowy strój za nieco więcej wiedząc, że będzie to totalnie co innego niż to co mam teraz (no a jest trochę średnie) a przy okazji nie widzi mi się wydawać na zestaw jakieś ok. 600zł. Czy takie tańsze stroje dają radę czy to nie różni się za wiele od chińczyków. W jaką firmę iść, żeby nie przepłacić. Nie wiem nie znam się nie orientuje się ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak co nie wejde w neta, żeby poszukać to nigdy nie znajduje odpowiedzi na moje pytania
  • 3