Aktywne Wpisy
anamorfoza +954
Trochę chwali post ( ͡º ͜ʖ͡º). Jestem architektem i autorką projektu remontu elewacji i odtworzenia detalu budynku przy ul. Prądzyńskiego 37, we Wrocławiu. Wyszło super i cieszę się, że wspólnota zrobiła to zgodnie z projektem, który był droższy niż zwykłe odmalowanie elewacji. Zdjęcie od Wrocławskieinwestycjebudowlane (mnie możecie znaleźć jako @nakwaracie_archiekura)
Wiadomo, że chciałoby się też, żeby wymieniono cała stolarkę okienną, oczywiście było to ujęte
Wiadomo, że chciałoby się też, żeby wymieniono cała stolarkę okienną, oczywiście było to ujęte
Yuri_Yslin +1167
To właśnie praca powinna być opodatkowana najbardziej preferencyjnie, by maksymalnie zachęcać ludzi do pracowania, bo z tego powstaje wszystko to, z czego realnie bogacą się społeczeństwa. Nie z k*rwienia się, flipowania klitek czy longów na Ethereum.
Change my mind.
#nieruchomosci
Change my mind.
#nieruchomosci
Albo budki dla nietoperzy pozbijamy xd
@MakaronowyStwor: one serio korzystają z tych budek?
ile bierzesz czynszu???
a wiesz ze nietoperze przenosza wscieklizne??
@njdnsjdnjs:
Nie wiem, dzisiaj zamontowałem. Ale ogólnie u mnie na podwórko przylatują.
Zżerają komary (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Wiesz że jeden latający piesek zjada ~1-1.5k komarów w ciągu nocy? Rozliczamy się na zasadzie barteru. Na razie postawiony duży apartament na drzewie, jak będzie zainteresowanie to planuję kolejne inwestycje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Yay,
@MakaronowyStwor: :oooo
:oooooo
echhhhh typowa patodeweloperka
patrzcie go, po kim ty taki jaki bystry
ja nie paliłam, to nie rozumiem