Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +575
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
#psychiatria #adhd
Hej, będę brać medikinet cr 10mg. Czy jak mam niskie cisnienie a duże bicie serca (koło 90 min) mogę to brac czy dostane zawał? Jakie w ogole mieliście uczucia po tej 1 tabletce?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
────────
Moim zdaniem najlepiej zaczac cos robic przed wzieciem leku nawet, albo od razu po, bo metylodfenidat pomaga na rozpraszanie uwagi, ale nie pomaga az tak z ruszeniem dupy, aby w ogóle zacząć robić co trzeba i można się trochę zawieść na początku.
10
@NKPL kwestia dawki, dobrze dobra dawka napedza do działania, fajnie podbija dopaminę i pomaga się skupić czyli same plusy. No i też ważna jest własna motywacja i wyrobienie sobie jakiejś rutyny
@Wierzbek dokładnie ( ͡º ͜ʖ͡º) idealnie podsumowane
1) zdrowie: na początek suple + nawodnienie + odżywianie przy medi, u mnie teraz wleci huel bo inaczej nadal będzie lipa z jedzeniem
2) zdrowie psychiczne czyli jakaś terapia, ale to za jakiś czas.
No mamy
O wiele łatwiej się po nim skupić. Łatwiej się pracuje i ogarnia życiowo dom.