Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +151
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1553
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Zawsze chciałem to kupić, więc kupiłem. I to jeszcze jakaś wypasiona wersja z dwoma kamieniami i metalowymi łopatkami.
Całe 249zł. Nówka sztuka, powystawowa. Właśnie wygrzewam ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zaraz będę robił ciasto.
Wieczorem wrzucę jedną na próbę bo nie wytrzymam do jutra czekając, aż wyrośnie xD
#pizza #gotujzwykopem #chwalesie
@sorry_jak_bede_sie_powtarzac: tylko ten filmik jest właśnie o tym, jak koleś zrobił kilka "bardzo agresywnych" modyfikacji, żeby zwiększyć temperaturę.
(dodał tę folię żeby nie uciekało tak ciepło, dodał rączkę żeby można było podnieść tę kopułę przy wyższej temperaturze, odczepił jakiś tam plastikowy element, bo by się spalił i coś z termostatem robił (?)).
I teraz robi ją w 60-80
@IlawaNidzica na bank pod samą grzałką. Też tak testowałem zanim poszedłem w piecyk. Jeszcze oszukiwałem system przez uchylanie drzwiczek żeby grzałka cały czas dawała vmaxa z siebie. Nie raz papier robił
Co do piekarnika, w standardowym dłużej trzymasz, nie ma szans na zrobienie picki w 90-120 sekund. A jak jest dłużej to przepalasz i wysuszasz produkty. Ostatnio 12
@isomalta: najlepiej głową mieszając bigos obok...
@IlawaNidzica: Dawaj od razu Ferrari. Ja się męczyłem pół roku z piekarnikiem i to jest szkoda zachodu. Np. samo nagrzanie kamienia w piekarniku zwykłym zajmuje kilkanaście minut (do 300C). W piekarniku pizza się wysusza (twardnieje). Tutaj masz i szybko i zostaje wilgoć w cieście co sprawia, że jest mięciutkie w środku, a jednocześnie fajnie
Zdania ekspertów są podzielone!
No nic jeszcze ostatni raz spróbuję jutro bez Ferrari i chyba pójdę z tę bestię