Hej, jakiej stronki używacie kupując bilety na koncerty? Szykuję się na #twentyonepilots, niby niedługo ogłoszą koncert w #lodz na #atlasarena ♪ \(^ω^\ )
@T3sla niestety, mi to nie pasuje, bo bardzo mi zależy na tym koncercie, do tego nie jestem z Łodzi i trzeba i tak wcześniej kupować bilety na pociąg i chyba hostel wynajmować czy coś
@ladylurkini najpierw sledz oficjalna strone ich i instagrama czesto rzucaja linka do biletow dla fankow nawet przed oficjalna sprzedaza. Lista mailingowa tez.
@ladylurkini na 99% bedzie to ticketmaster, zaloz sobie juz konto tam czesto presale jest dla posiadaczy konta dostaja kod na maila albo na fb ticketmaster, kody tez wysylaja listy mailngowe z oficjlanej strony albo instagrama artystow.
@Supertunia @piotrr_ @ladylurkini zalatwcie sobie kogos z karta cotibank handlowy trzeba bedzie podac 6 ostatnich cyfr karty zeby kupic bilet w przedsprzedazy
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Szykuję się na #twentyonepilots, niby niedługo ogłoszą koncert w #lodz na #atlasarena ♪ \(^ω^\ )
#koncert #muzyka #bilety
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz