Aktywne Wpisy
czarnobialyblog +59
Pozwólcie że opiszę wam jak wygląda #wygryw #chwalesie czyli szczęśliwa (ostatnia) sobota i niedziela singla bez #zwiazki
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Czy OP ma szczęśliwe życie?
- Tak 54.9% (667)
- Nie 45.1% (547)
MurLand +138
Dobra chcieliście zejść do deep MLMu to prosze, tylko żeby nie było, ze nie ostrzegałem. Dla mojego i swojego bezpieczeństwa NIE PLUSOWAC bo bedzie tylko gorzej.
Tym razem MLM Sativa Life, pozostawiam bez komentarza.
Będzie 70 plusów wrzucam kolejny utwór, a później będę żył z plusików pasywnych.
#frajerzyzmlm #mlm #discopolo #heheszki
Tym razem MLM Sativa Life, pozostawiam bez komentarza.
Będzie 70 plusów wrzucam kolejny utwór, a później będę żył z plusików pasywnych.
#frajerzyzmlm #mlm #discopolo #heheszki
Jak czytam o matkach niepełnosprawnych w sejmie to aż mnie #!$%@?.
1) pieniądze na ich pensje zostały zabrane z budżetu na drogi lokalne.
2) mówili, że becikowe zwiększy patologię - mylili się. ale pensja dla matki niepełnosprawnego? 1200 złota za to, że Andrzej jeno raz spuści #!$%@? Maryśce po bębenie i zrzuci ze schodów? - bardzo kuszące, będzie na alkohol. aaaa, i 1200 zł na miesiąc przy czym ta pensja będzie rosnąć.
3) matka ma niepełnosprawnego i dostanie pensję, a ja mam dwoje (za niedługo) niepełnosprawnych rodziców i co? Niedługo 70 lat na karku, ciężko chodzić, co raz rzadsze wychodzenie z domu, coraz mniejsze możliwości ruchowe, dom na barki przejmuję ja. niedosłyszą, niedowidzą, demencja, bóle i nie dostaję ani złotówki, nawet leki i antybiotyki 100% ceny w aptece.
4) podobne jak wyżej spojrzenie, ale z innego punktu widzenia - jestem studentem, kierunek inżynieryjny, przyszłość? prawdopodobnie przemysł, stypendium może otrzymywać jedynie 6% osób na kierunku. przy 40 osobach na roku stypendium otrzymają tylko dwie za średnią powyżej 4,10. Tak zachęca się przyszłych inżynierów do nauki. Podobnie sprawa się ma z magistrami, doktorami... Ludzie, dzięki którym kraj się rozwija i społeczeństwo prze do przodu. Komu dodatkowe pensje?
A jeszcze tak niedawno słyszeliśmy "Niepełnosprawni - pełnosprawni w pracy", teraz się okazuje, że nawet ich matki nie są pełnosprawne w pracy...
Mi ciśnienie podnieśli i to ostro jak zaczęli stękać o więcej jak już dostali, cofnąłbym wszystko na miejscu Tuska i zobaczył jak im szczęki opadają.
@ciasteczkowy-potwor: 648zł dostaje jeśli ma częściową niezdolność do pracy, 844 jeśli pełną.
- traktujcie mnie jak jednego z was, chcę być równy,
inny chce sprawiedliwości społecznej typu:
- jestem niepełnosprawny, należy mi się pomoc i współczucie od każdego.
Jednemu niepełnosprawnemu pomożesz wyjść z autobusu i Cię #!$%@?, bo on da radę. Z kolei inny #!$%@?, że nie rozłożyłeś czerwonego dywanu.