Wpis z mikrobloga

Wczoraj wieczorem wydawało się, że sytuacja na cryptorush się uspakaja (nie licząc tych co stracili BC i tych co zyskali BC, a byli tacy co wyciągnęli > 100 tys. BC ...). Niestety dzisiaj jest jeszcze gorzej po spowiedzi pracownika ich supportu, którą można obejrzeć tutaj http://pastebin.com/eLkPxLWi Otóż podobno CR na włamie ok. 11 marca (nieogłoszonym) stracił ~950 BTC i cała akcja z CryptoRushShares miała na celu załatanie tej dziury. Kto żyw wypłacać kasę, z trudem ale jeszcze można, ale nie przez BTC (zablokowane), trzeba coś kupić np LTC.

#kryptowaluty #cryptorush
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jonzi: @robroypl: czego nie mam portfela to posprzedawałem, BTC na LTC (niestety cena już z 10% wyższa od rynkowej), LTC wypłaciłem, CRS miałem sprzedane już 2-3 dni temu jak pisałem że coś jest nie tak, więc tam strata 20-30% (bo dziś to już byłoby 75%), no i jeszcze deamon SPA im leży a mam tam 130 SPA, ale to już grosze
  • Odpowiedz
@jonzi: No ja po wyprowadzeniu kilkudziesięciu LTC wróciłem właśnie z 1 LTC i robię różne ciekawe arbitraże. Na panice najlepiej się zarabia ;)
  • Odpowiedz